Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a Team Building

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol tipus de Team Building. 

Lloguer d'audiovisuals per a Team Building, i grups de treball motivacionals 

Oferim equips d'ENG autònoms, que consten de càmeres 4k, trípode, il·luminació, bateries i targetes de memòria, per a l'enregistrament de totes les jornades realitzades. Els nostres operadors de càmera han gravat des del camp de batalla d'un paintball, fins a esdeveniments a alta mar, nocturns, oa l'estranger com el cas de Kenya, Miami, etcètera.
Comptem amb les nostres sales de postproducció, equipades amb tot el necessari per editar les jornades o crear continguts per a l'esdeveniment. Treballem amb els millors locutors en múltiples idiomes, oferint traduccions i transcripcions. Disposem de sales de grafisme, convertidors de format, i tot el necessari per convertir les idees i conceptes en imatges per crear vídeos espectaculars.

Oferim servei de Streaming per a Team Buildings Online, amb garantia i fiabilitat total d'una emissió professional. Oferim la possibilitat de fer enquestes a l'audiència, habilitant un xat, o la possibilitat de crear sales per a tallers.

Disposem de grans pantalles de LED per emetre qualsevol tipus de contingut, de múltiples formats i mides. Disposem de pantalla LED corba i convexa per a presentacions espectaculars.

MD Servicios Audiovisuals disposa d'una gran varietat de televisors LED de lloguer. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors ultraprims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.

Hem realitzat jocs com “Pasapalabra” en directe amb el rosco de l'alfabet incrustat sobre la imatge dels participants/concursants de l'empresa. Treballem amb tecnologia d'última generació i proposem idees innovadores fàcilment aplicables.

MD Serveis Audiovisuals us ofereix una gran varietat d'il·luminació LED de lloguer. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fil.

Oferim una àmplia gamma de projectors i pantalles de lloguer. Si busques un projector de lloguer, has de tenir en compte que disposem de diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge Blending...

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és una càmera ENG?
ENG (Electronic News Gathering), són càmeres de televisió de mida més reduïda que les càmeres d'estudi que en faciliten la portabilitat. La pròpia càmera té la capacitat de gravar vídeo, àudio i disposa d'autonomia mitjançant bateries.
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Es pot connectar un PC al televisor o pantalla LED?
La majoria de Televisors LED disposen dentrada HDMI i VGA per poder connectar un ordinador portàtil. La pantalla LED requereix un programari de control que permet aquesta possibilitat.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.
Es poden simular programes de televisió tipus passaparaula?
Tecnològicament és factible fer roscs, preguntes i sobreposar-los damunt de la imatge dels concursants que en el cas del Team Building solen ser empleats de l'empresa.
Què és el suport audiovisual?
La majoria de ponències requereixen equips audiovisuals com a suport visual i sonor. Parlem de pantalles o monitors on emetre la presentació, o l'emissió i l'amplificació de so.
Què és la gamificació en esdeveniments?
La gamificació és la utilització de jocs involucrant els assistents de l'esdeveniment, i que són utilitzats com a eina de formació, motivació o per crear desafiaments. Tecnològicament es pot utilitzar els propis dispositius mòbils del públic, i es projecten les preguntes i resultats a la pantalla principal.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).
Es poden fer sales o tallers via streaming?
L'aplicació permet crear múltiples sales anomenades Breakout Rooms. La seva utilitat és la de poder commutar de la sala plenària múltiples sales per poder realitzar tallers, etcètera. Una reunió es pot dividir fins a 50 sessions independents de/fins a 200 participants.
Quina diferència hi ha entre la galeria i l'ancoratge a l'streaming?
La galeria us permet mostrar als usuaris en l' emissió online . Hi ha la possibilitat d'ancorar els ponents VIP. Ancorar significa poder tenir fixos en pantalla a 2, 6 o fins a 9 ponents, sigui quina sigui la teva selecció, o 49 en galeria per ordinador.