Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a presentacions de producte i inauguracions

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació de producte o inauguració 

Lloguer d'audiovisuals per a presentacions de producte i inauguracions espectaculars 

Disposem de grans pantalles de LED per a presentacions espectaculars, de múltiples formats i dissenys. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º.

Disposem de grans projectors làser, amb una alta intensitat de luminància. Oferim tecnologia d'avantguarda per fer grans projeccions amb Edge Blending, Mappings, Watchout, i ens impliquem des de la preproducció, assessorant, oferint creativitat i producció tècnica.

MD Servicios Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so.

Oferim una gran varietat d'il·luminació LED de lloguer. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fils

Disposem d'equips per retransmetre en directe amb multicàmeres, steadycam, grues i càmeres robòtiques. Som especialistes en l'emissió via streaming per a presentacions virtuals o híbrides i oferim plató professional amb ciclorama blanc i Chroma Key.

Disposem de programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució. Creem continguts per emetre's durant la retransmissió, com a càpsules de patrocini fàcilment inseribles.

Hem instal·lat equips audiovisuals a botigues d'esport, botigues de moda, esdeveniments pop-up, a espais singulars “Venues”, i grans espais com estadis esportius, Outdoors, etcètera.

Ens impliquem en els projectes des de la producció, creant idees innovadores aplicables tecnològicament.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED per utilitzar a l'exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Què és una pantalla LED expositiva?
Moltes són les ocasions on el client necessita exposar el producte combinat amb un entorn audiovisual. MD Serveis Audiovisuals presenta la Pantalla LED Expositiva, on el client disposa d'un “aparador” ubicat dins la pantalla LED. Aquest espai és modular, amb capacitat de fer diversos formats i dissenys. Una eina ideal per customitzar qualsevol esdeveniment i crear l'autèntic efecte Woow.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials o a la meva web?
Mitjançant un streaming professional és possible emetre el directe a xarxes socials, amb total fiabilitat i qualitat d'àudio i imatge.
És possible projectar sobre una paret?
Molts artistes volen projectar sobre parets, diferents superfícies o sobre peces d'art. És un recurs que se sol fer servir i s'obtenen grans resultats visuals.
Què és edge blending?
Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible. Aquesta solució l'anomenem Edge Blending.
Què és el vídeo mapping?
El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics, però també sobre objectes i diverses figures.
Què és un rack de premsa?
Un rack de premsa és un distribuïdor de senyal normalment de so, per poder subministrar-lo als diferents mitjans de premsa presents a l'esdeveniment.
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programes de control per gestionar múltiples continguts.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.