Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a presentacions de producte i inauguracions

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació de producte o inauguració 

Lloguer d'audiovisuals per a presentacions de producte i inauguracions espectaculars 

Disposem de grans pantalles de LED per a presentacions espectaculars, de múltiples formats i dissenys. Disposem de grans projectors làser, amb alta intensitat de luminància, i lloguem i instal·lem so i il·luminació. Oferim tecnologia d'avantguarda per fer grans projeccions amb Edge Blending, Mappings, Watchout, i ens impliquem des de la preproducció, assessorant, oferint creativitat i producció tècnica. 

Disposem d'equips per retransmetre en directe amb multicàmeres, steadycam, grues i càmeres robòtiques. Som especialistes en l'emissió via streaming per a presentacions virtuals o híbrides i oferim plató professional amb ciclorama blanc i Chroma Key. 

Hem instal·lat equips audiovisuals a botigues d'esport, botigues de moda, esdeveniments pop-up, a espais singulars “Venues”, i grans espais com estadis esportius, Outdoors, etcètera. 

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal