Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Últimes novetats

 • Lloguer d'equips de so Nexo GEO M10

  Lloguer d'equips de so Nexo GEO M10

  28 GEN

  Com empresa de lloguer d'equips de so a Barcelona, ​​MD Serveis Audiovisuals amplia la seva estoc amb els nous i potents Nexo Geo M10.
  Amb només 531mm d'ample i 21kg de pes, l'extraordinari GEO M10 de NEXO combina diferents tecnologies patentades amb control DSP avançat i un sistema integral de penjat sense peces soltes per crear un mòdul compacte, potent i de banda ampla que pot desplegar-se ràpida i fàcilment a una matriu penjats o apilats sobre el sòl.

 • Epson 15K Imatges amb precisió Láser

  Epson 15K Imatges amb precisió Láser

  23 GEN
  Gràcies a un excepcional rendiment de WUXGA de 15.000 lúmens, als colors vius i brillants, el projector Láser és ideal per a auditoris i sales de mida gran. Donat que la seva instal·lació s'adapta a qualsevol situació i no requereix un manteniment elevat, aquest projector millora amb tecnologia 4K constituint una solució perfecta per als espais que exerceix una resistència i una resistència superior dins de la nostra àmplia gamma de lloguer de projectors i pantalles.
 • MDay amb EL MAG POP

  MDay amb EL MAG POP

  10 GEN
  Un any més hem realitzat el MDay i aquest cop amb un convidat de luxe: Antonio Díaz, EL MAGO POP.
  La nostra activitat grupal a girat entorn de la màgia que és una gran manera d'estimular la creativitat i aconsegueix fer possible l'impossible.
 • Tot el que cal saber sobre el lloguer de pantalla de LED per a esdeveniments

  Tot el que cal saber sobre el lloguer de pantalla de LED per a esdeveniments

  13 NOV
  MD Serveis Audiovisuals ofereix una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interiors i exteriors. Destaquen per la seva qualitat d’imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereixen la seva tecnologia LED. Si t’estàs plantejant de llogar una pantalla LED per a un esdeveniment, això és tot el que necessitas saber:
 • Pantalles i projectors escenografia

  Pantalles i projectors escenografia

  20 SET
  MD Serveis Audiovisuals ha treballat en múltiples llocs, molts dels quals han suposat un gran repte. Són espais singulars on s´ha d'utilitzar una empresa d'organització d'esdeveniments audiovisuals per esprémer tota la creativitat i experiència.
 • Dissenya sense límits - Nova pantalla LED Corba

  Dissenya sense límits - Nova pantalla LED Corba

  28 JUNY
  MD ja té disponible en Lloguer la Nova Pantalla LED de 4,8mm, per seguir oferint idees innovadores aplicables tecnològicament.
  Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (còncava i convexa) ±15º.
 • ESADE Especial Esdeveniments

  ESADE Especial Esdeveniments

  19 JUNY

  La revista ESADE Alumni analitza els esdeveniments, un sector en constant i gran innovació, que es reconeix definitivament de la crisi global i en el que detectem noves tendències que hi hagi inclòs i que passin a terme futures evolucions.

 • Presentacions espectaculars amb Watchout

  Presentacions espectaculars amb Watchout

  15 MAIG
  WATCHOUT és un software multi pantalla que permet crear presentacions espectaculars. Watchout composa i gestiona tots els elements multimèdia, com vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe, o so, de manera que poden ser reproduïdes en vàries pantalles.
 • Nous projectors 14K

  Nous projectors 14K

  17 ABR
  MD Serveis Audiovisuals adquireix projectors CHRISTIE ROADSTER HD14K-M2 DLP 3 chips.
  Son una gamma de projectors flexibles i eficients, amb tecnologia 3DLP, que utilitzen la llum de manera més eficient per mostrar qualsevol imatge, dades o vídeo, amb claredat i brillantor.
 • Consells per a realitzar un bon Showcooking

  Consells per a realitzar un bon Showcooking

  28 FEB
  ¿Com fer un Showcooking?
  Per fer un bon showcooking és necessari, com en la cuina, tindre un bon producte. Como tota retransmissió per càmeres, l'espectacle que ens transmet un show en la cuina mereix sempre un estudi i una posada en escena d'acord amb les necessitats tècniques i de guió que planteja el client.
 • Equips audiovisuals econòmics per a realitzar un esdeveniment d'èxit

  Equips audiovisuals econòmics per a realitzar un esdeveniment d'èxit

  15 FEB
  Equips audiovisuals econòmics per a realitzar un esdeveniment d'èxit

  Si estàs organitzant un esdeveniment, has de tenir en compte que per a qualsevol presentació de producte, celebració, reunió interna d'empresa o acte cultural, és necessari el suport de material audiovisual. Amb un pressupost ajustat, pots trobar solucions intel·ligents per a transformar qualsevol espai.
 • Aconsegueix la màxima definició amb Edge Blending

  Aconsegueix la màxima definició amb Edge Blending

  17 DES
  Per a poder realitzar pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per realitzar una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per superposar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible.
 • Escape Room a MD

  Escape Room a MD

  11 DES
  Avui hem tingut un repte grupal a l'oficina. Un escape room ple de diversió, on ha estat imprescindible aplicar el pensament lateral, deixar els bloquejos emocionals a un costat i treballar en equip amb pressió, enginy, creativitat i lògica.
 • Microfonant Robots

  Microfonant Robots

  10 DES
  Fa anys que imaginàvem el dia en el qual col·locaríem un micròfon a un robot. Semblava un moment llunyà i ara començarà a ser habitual. La nit de l'empresari CECOT 2018 en el Teatre Nacional de Catalunya va tindre una gran afluència de persones del món empresarial.
 • Revolució Digital

  Revolució Digital

  12 SET
  La Revolució Digital, també anomenada Tercera Revolució Industrial, està canviant la tecnologia analògica, mecànica, i electrònica, a la tecnologia digital.
12