Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a Gamers

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació de producte o campionat de Gamers 

Lloguer d'audiovisuals per a competicions de Gamers 

Disposem de grans pantalles de LED amb múltiples formats, dissenys i mides per a grans audiències. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

Disposem de projectors làser, amb alta intensitat de luminància, i lloguem i instal·lem so professional i il·luminació per a grans xous.

Disposem d'equips per retransmetre en directe amb multicàmeres, steadycam, grues i càmeres robòtiques. Som especialistes en emissió via streaming per a presentacions virtuals i esdeveniments híbrids. MD Servicios Audiovisuals és una empresa que retransmet esdeveniments en streaming i us ofereix instal·lació i supervisió. Emissions professionals en directe, fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet.

Oferim el lloguer de múltiples sistemes de control per a la gestió de continguts, i programari multipantalla que permet crear presentacions espectaculars, component i gestionant tots els elements multimèdia de l'esdeveniment, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats i en alta resolució. Ideals per retransmetre competicions de múltiples jugadors en directe, amb fiabilitat i la màxima qualitat en so i imatge.

MD Servicios Audiovisuals disposa d'una gran varietat de televisors LED de lloguer per a estands, fires, presentacions de producte i tot tipus d'esdeveniments. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors ultraprims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.

Disposem d'un equip humà amb capacitats diferents per oferir als nostres clients la millor solució tècnica a les seves necessitats audiovisuals.

A més del disseny de projectes amb tecnologia d'última generació i la instal·lació dels equips audiovisuals necessaris, també oferim la supervisió durant l'esdeveniment, l'anàlisi i el seguiment de tot el procés amb el client.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED de lloguer per a competicions de gamers?
El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a competicions de gamers.
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Quantes càmeres es necessiten per fer una realització en directe?
Un esdeveniment clàssic s'acostuma a cobrir amb dues càmeres. Un esdeveniment de major proporció, es pot cobrir amb 3, 4, 5 o més segons la complexitat d'aquest.
Hi ha racks de realització portàtils?
Els racks de realització estan ideats per llogar i instal·lar en esdeveniments. Porten integrats diversos monitors, taula de barreges, i doble gravador per tenir un back up de seguretat.
Hi ha càmeres sense fil en una realització en directe?
Les càmeres es poden convertir fàcilment en sense fil mitjançant transmissors de vídeo. Això ofereix llibertat de moviments a loperador, sense limitacions de mobilitat.
Es poden inserir continguts en un rack de realització?
Un rack de realització admet inserir els vídeos de l'esdeveniment, les càpsules d'esponsorització, els títols animats, les cartelles fixes, etcètera.
L'esdeveniment es pot emetre des d'un plató professional?
És possible realitzar un esdeveniment online des d'un plató professional, o des de qualsevol lloc, trencant les barreres de les limitacions físiques i geogràfiques, per a una audiència cada cop més en línia i interactiva.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Què és un media córner d'un estand?
El media corner és una part de l'estand destinada a plató de televisió i està equipada amb tot l'equip audiovisual necessari per fer intervencions o entrevistes.