Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per al sector MICE

MD Serveis Audiovisuals disposa del lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar esdeveniments a la indústria del Turisme de Negocis i Esdeveniments, MICE. 

Lloguer d'audiovisuals per a la indústria del Turisme de Negocis i Esdeveniments, MICE 

MD Servicios Audiovisuals ofereix el lloguer d'equips audiovisuals per a Reunions, Incentius, Conferències i Exhibicions (MICE).

Oferim una gran varietat de televisors LED de lloguer per a tot tipus d'esdeveniments. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors ultraprims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.

Disposem de petits i grans projectors làser, amb una alta intensitat de luminància. Oferim tecnologia d'avantguarda per fer grans projeccions amb Edge Blending, Mappings, Watchout, i ens impliquem des de la preproducció, assessorant, oferint creativitat i producció tècnica.

Disposem de grans pantalles de LED per a presentacions espectaculars, de múltiples formats i dissenys. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º.

MD Servicios Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so.

Oferim una gran varietat d'il·luminació LED de lloguer. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fil.

Retransmetem esdeveniments via streaming. Amb més de trenta anys d'experiència, MD ha treballat a les sales i les venues més comunes, ja que Barcelona s'ha posicionat com una de les primeres ciutats d'Europa a acollir aquest tipus d'esdeveniments.

Treballem estretament amb Travel Managers, Agències i Productors d'Esdeveniments

MD Servicios Audiovisuals disposa des de fa anys d'estand a la fira IBTM World, el principal punt de trobada per als responsables del sector d'incentius, esdeveniments i reunions.

MD és membre del Barcelona Convention Bureau, amb una llarga experiència al turisme de negocis MICE.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Què és un projector làser?
Els projectors utilitzen llums per emetre la llum. La tecnologia actual utilitza una font de llum làser en lloc de la clàssica llum tradicional. Avui, gràcies a la tecnologia làser, els projectors ofereixen una altíssima qualitat d'imatge i més eficiència.
En llogar un projector s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'un projector pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Quin tipus de continguts admet un projector de lloguer?
Els projectors de lloguer admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Es pot connectar un PC al projector?
La majoria de projectors disposen dentrada HDMI i VGA per poder connectar un ordinador portàtil.
Puc connectar-me al Televisor LED mitjançant Apple AirPlay?
Hi ha Televiors LED amb assistents Google Assistant, Alexa d'Amazon, Apple AirPlay i HomeKit*, entre d'altres, fa que controlar el TV i els dispositius connectats sigui fàcil i ràpid.
Els Televisors LED disposen de suport per aguantar-los o algun tipus de peu?
Els Televisors LED disposen del clàssic suport de taula, i hi ha peus de lloguer per elevar-los a majors alçades.
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.
Un ordinador de lloguer disposa dels principals programes informàtics?
Un ordinador de lloguer disposa dels programes i llicència en vigor per als principals programes informàtics (Word, PPt, Excel etc)