Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a museus i exposicions

MD Serveis Audiovisuals ofereix assessorament i producció tècnica en el material audiovisual per a exposicions i museus de diversos formats.

Lloguer d'audiovisuals per a museus i exposicions, amb equips professionals, assessorament, instal·lació i supervisió 

La tendència actual és equipar amb material audiovisual les exposicions i museus per oferir una experiència més immersiva. MD Serveis audiovisuals ofereix en servei de lloguer de tots els equips audiovisuals necessaris per a exposicions de grans dimensions.

Disposem de projectors làser de diferents lluminositats, una gamma de projectors flexibles i eficients amb tecnologia 3DLP, que utilitzen la llum de manera més eficient per mostrar qualsevol imatge, dades o vídeo amb més nitidesa i el més important és que són extremadament silenciosos. Disposem de diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge Blending...

Oferim reproductors intel·ligents Brightsign de 4k, facilitant la posada en marxa per a exposicions que es prolonguen en el temps.

El nostre estoc de pantalles LED abasta múltiples mides i formats, incloent TV LED de 217 cm (86").

MD Servicios Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples espais amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats a qualsevol lloc.

Disposem de diferents sistemes de control per a la gestió de pantalles en directe. Els nostres sistemes de control de vídeo ofereixen una qualitat d'imatge superior i densitat d'entrada i sortida excepcional.

Lloguem equips informàtics per a tot tipus d´esdeveniments. Disposen de llicència en vigor pels principals programes informàtics (Word, PPt, Excel etc). Tenim un ampli estoc a ordinadors MAC/PC de les principals marques, tant portàtils com estacionaris i amb diferents resolucions/sortides en 4k.

Hem instal·lat equips audiovisuals en exposicions efímeres i de llarga durada, amb una altíssima fiabilitat en el seu ús diari, així com als museus aconseguint un alt impacte visual i sonor. Hem treballat per a la Fundació Miro, el Macba, el Museu Marítim, el Museu Etnològic, etcètera. També fem instal·lacions fixes, tant a nivell de so, com amb pantalles LED, projectors, monitors...

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

És possible projectar sobre una paret?
Molts artistes volen projectar sobre parets, diferents superfícies o sobre peces d'art. És un recurs que se sol fer servir i s'obtenen grans resultats visuals.
Hi ha suports per col·locar monitors LED?
Hi ha diferents suports per a monitors LED que permeten la seva col·locació a diferents alçades i fins i tot a terra.
És possible projectar diversos vídeos simultàniament?
Hi ha diversos sistemes de control per emetre diverses fonts alhora. Tant a nivell so, com a nivell vídeo.
Què és la funció auto loop?
La funció loop mode permet tornar a començar automàticament un vídeo. Això vol dir que en finalitzar, torna a l'inici. En museus o exposicions és molt útil, ja que cal un rendiment constant durant moltes hores sense necessitat de pausa.
Quina importància té el so en una exposició?
Moltes exposicions requereixen un silenci absolut. En canvi d'altres complementes peces artístiques, àrees temàtiques, o la seva globalitat. El so, inclòs el silenci, és una part fonamental de qualsevol exposició.
Què és edge blending?
Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible. Aquesta solució l'anomenem Edge Blending.
Què és el vídeo mapping?
El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics, però també sobre objectes i diverses figures.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).
¿Que tipo de contenidos admite una pantalla de LED de alquiler?
Las pantallas LED admiten la mayoría de formatos de vídeo pre grabados (Quick Time, AVI, Mpeg4…), además de señal en directo de cámara, realización múlti cámara, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcétera. Se utilizan también con presentaciones en Power Point, Keynote, y existen softwares de control para gestionar múltiples contenidos.
¿Existen diferentes diseños y tamaños de pantalla LED en alquiler?
Su versatilidad gracias a su composición mediante módulos, permite la formación de múltiples diseños en infinidad de aplicaciones. Esto se traduce en ideas innovadoras aplicables tecnológicamente. Las aplicaciones son infinitas en distintas formas y tamaños, llegando a ofrecer el alquiler de pantallas LED gigantes.