Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a convencions i esdeveniments corporatius

MD Serveis Audiovisuals ha treballat per a les principals companyies, empreses i grans corporacions per tot el territori nacional. Oferim assessorament en el lloguer i la instal·lació d'audiovisuals per a juntes d'accionistes, congressos, convencions, reunions, juntes generals, rodes premsa, conferències, jornades, taules rodones i tot tipus d'esdeveniments corporatius.  

Lloguer d'audiovisuals per a convencions, esdeveniments corporatius, juntes generals i accionistes

Disposem d´un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l´esdeveniment. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

El nostre estoc de so permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats de grans congressos i convencions. Ens avalen més de 30 anys d´experiència amb milers d´esdeveniments realitzats. Disposem de tot tipus de microfonia de lloguer (mà, solapa, diadema sense fils). Treballem amb les millors marques i emetem tot tipus de contingut multimèdia, música ambient, música premiats, avisos mòbils, so de vídeos etcètera.

Els nostres serveis també engloben la il·luminació, amb llum fixa i robotitzada, amb sistemes de control professional, i tecnologia sense fil.

Oferim programari múlti pantalla per a presentacions espectaculars, així com retransmissions amb multicàmera. MD Servicios Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització com en l'emissió del contingut mitjançant projecció, pantalles LED, Videowall, monitors o Streaming. Les càmeres són d'alta resolució i comptem amb càmeres mòbils (sense fils), que poden cobrir qualsevol necessitat. El nostre rack de realització disposa d'intercom tant de cable com sense fil. Creem continguts per emetre's durant la retransmissió, com ara càpsules de patrocini, cartells, cairons, vídeos, que són fàcilment inseribles.

Som un ampli equip humà amb diferents capacitats per fer la supervisió durant l'esdeveniment, desenvolupament tècnic, anàlisi i seguiment durant l'esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED de lloguer per a esdeveniments?
El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a escenografia, estands, fires, festes, espais singulars, convencions etcètera.
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials o a la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Quantes càmeres es necessiten per fer una realització en directe?
Un esdeveniment clàssic s'acostuma a cobrir amb dues càmeres. Un esdeveniment de major proporció, es pot cobrir amb 3, 4, 5 o més segons la complexitat d'aquest.
Es poden inserir continguts en un rack de realització?
Un rack de realització admet inserir els vídeos de l'esdeveniment, les càpsules d'esponsorització, els títols animats, les cartelles fixes, etcètera.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Què és un preset d'il·luminació?
Previ a l'esdeveniment es procedeix a il·luminar durant els assaigs, i aquests valors es poden desar com a presets. Això permet memoritzar una llum per a cada ponent, o alternatives d'il·luminació a l'esdeveniment.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
És possible fer ponències híbrides?
Cada vegada hi ha menys limitacions en la participació dels ponents en línia, facilitant l'emissió dels seus continguts, la seva traducció simultània o la seva interactuació.