Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per fires

MD Serveis Audiovisuals ha instal·lat equips audiovisuals a les principals fires nacionals i internacionals. 

Lloguer d'audiovisuals per a fires nacionals i internacionals, amb instal·lació, transport i supervisió tècnica 


Disposem d'equips audiovisuals per fer impactes visuals en qualsevol tipus d'estands. MD Servicios Audiovisuals disposa d'una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interior i exterior. Destaquen per la qualitat d'imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereix avui la tecnologia LED. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament.

Disposem d'una gran varietat de televisors LED de lloguer per a estands de tot tipus de fires. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors amb loop mode, ultraprims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.

El nostre estoc de so permet sonoritzar múltiples ambients amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats de qualsevol lloc.

Som especialistes en realitzar shoowcokings, o qualsevol evnto en viu, retransmetent en pantalla gran i disposem de càmeres robòtiques o operades per tècnics qualificats. Retransmetem qualsevol tipus d'acting i disposem d'equips ENG autònoms, sense fil, microfonia professional i il·luminació. Ens encarreguem d'equipar els audiovisuals a mitja córners de qualsevol estand, amb càmeres professionals i operadors qualificats

MD Serveis Audiovisuals lloga equips informàtics per a tot tipus d´esdeveniments. Disposen de llicència en vigor pels principals programes informàtics (Word, PPt, Excel etc). Tenim un ampli estoc a ordinadors MAC/PC de les principals marques, tant portàtils com estacionaris i amb diferents resolucions/sortides en 4k.

Hem instal·lat equips audiovisuals per a les grans fires com Mobile World Congress, ISE, Alimentaria o grans empreses com Danone, Unilever, Casa Tarradellas, Seat, etcètera, i tenim la capacitat d'oferir servei fora de les fronteres nacionals.

A més del disseny de projectes amb tecnologia d'última generació i la instal·lació dels equips audiovisuals necessaris, també oferim la supervisió durant l'esdeveniment, l'anàlisi i el seguiment de tot el procés amb el client.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és la funció auto loop?
La funció loop mode permet tornar a començar automàticament un vídeo. Això vol dir que en finalitzar, torna a l'inici. En estands i fires és molt útil, ja que cal un rendiment constant durant moltes hores sense necessitat de pausa.
Hi ha suports per col·locar monitors LED?
Hi ha diferents suports per a monitors LED que permeten la seva col·locació a diferents alçades i fins i tot suports per subjectar a la paret.
Què és el Pixel Pitch duna pantalla de LED?
En llogar una pantalla LED sorgeix el dubte que és el Pixel Pitch. Has de tenir en compte que la seva elecció influeix en la resolució i la qualitat d'imatge. El terme Pixel Pitch es refereix a la distància que hi ha entre leds. Per exemple, una pantalla de 4,8 o 2,6 es tradueix en 4,8 mil·límetres entre píxels o 2,6 mil·límetres entre píxels. Condiciona la seva elecció la distància de visualització per aconseguir un visionat òptim.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes a fires. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
On es pot retransmetre un showcooking?
La retransmissió en vídeo del xou abasta múltiples destinacions, des de pantalles led de gran format col·locades a l'estand, fins a monitors de diferents polzades repartides pel set o l'emissió en streaming.
És possible fer un streaming des de l'estand?
És molt habitual fer streaming des de fires, sense interrupcions i fàcilment inseribles a qualsevol xarxa social, web o bloc. Sistemes de realització mòbils, amb múltiples càmeres que ofereixen una alta resolució de so i imatge.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant la decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual), amb grans pantalles LED que cobreixen les parets de l'estand.
Hi ha monitors LED tàctils de lloguer?
El lloguer de pantalla tàctil sol ser habitual a fires i estands, de diferents mides i suports.
¿Qué es un media corner de un stand?
El media corner es una parte del stand destinada a plató de televisión, y esta equipada con todo el equipo audiovisual necesario para hacer intervenciones o entrevistas.
Un ordinador de lloguer disposa dels principals programes informàtics?
Disposen dels principals programes informàtics amb la llicència en vigor (Ppt, Word, Excel...), i reproductors multimèdia per visualitzar i emetre els còdecs de vídeo i àudio més comuns (Quick Time, Windows Media Vídeo, MPEG4, Avi, MP3 , Aiff, Wav…).