Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a quiròfans

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per fer congressos mèdics. 

Lloguer d'audiovisuals per a quiròfans i congressos mèdics 

Oferim una llarga experiència en l'enregistrament d'operacions al quiròfan, gestionant continguts, i realitzant amb multicàmeres (endoscòpica, càmeres general, detall, set speakers…). Els nostres racks de realització de lloguer admeten múltiples càmeres a Full HD. El seu doble enregistrament integrat ofereix un Backup de seguretat en alta resolució. Admeten titulacions i suporten cartells/vídeos per a patrocinis o continguts de l'esdeveniment.

Disposem de llum, so i microfonia. Emetem via streaming per a congressos mèdics, i disposem del Know How i equips audiovisuals per poder celebrar l'esdeveniment i així cobrir les necessitats de grans audiències, com a projectors amb diferents lluminàries, monitors LED, Pantalles LED, etcètera. Tenim capacitat material i experiència congressos mèdics de gran format, tant a nivell presencial com en format híbrid.

Disposem del programari per gestionar diversos quiròfans simultàniament, tant a nivell visual com auditiu, amb intervencions, preguntes des de la sala de congressos, etcètera. Programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució.

Amb més de trenta anys d'experiència, MD ha treballat per als principals hospitals com l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Clínic, la Fundació Puigvert, l'Hospital Germans Trias i Pujol, el Sistema d'Emergències Mèdiques, o emissions de petit o gran format per a grans congressos, presentacions de producte per a les principals companyies farmacèutiques, esdeveniments pop up, retransmissions per a formació, vídeos corporatius, fires mèdiques, etcètera. Hem emès via streaming múltiples congressos mèdics, amb connexions i ponents en línia, amb qualitat professional.

Disposem també de passador de diapositives sense fil ideals per a ponències, o monitors LED per a confort. Lloguem intercoms i un llarg etcètera de material audiovisual per a esdeveniments.

Ideem, creem i produïm els continguts per a vídeos corporatius, campanyes comercials, entrevistes, animacions, continguts per a pantalles, vídeos a xarxes socials, aplicacions multimèdia, animacions, espots, virals, píndoles promocionals

Som especialistes en oferir assessoria, producció tècnica, lloguer i instal·lació d'equips audiovisuals per a tot tipus d'esdeveniments.

A més del disseny de projectes amb tecnologia d'última generació i la instal·lació dels equips audiovisuals necessaris, també oferim la supervisió durant l'esdeveniment, l'anàlisi i el seguiment de tot el procés amb el client.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

És possible emetre en línia des d'un quiròfan?
És habitual fer aquest tipus d'emissions. És freqüent a nivell de formació, congressos, o en presentacions de producte.
Puc habilitar un xat al streaming?
Durant l'esdeveniment es pot utilitzar l'opció de xat en viu o desactivar-ne l'ús. Es poden enviar missatges privats de forma individual o missatges a tot un grup
És possible combinar diferents càmeres des de quiròfan?
Els racks de realització permeten combinar múltiples càmeres, càmeres endoscòpiques, i senyal de maquinària mèdica amb total fiabilitat.
És possible fer ponències híbrides?
És freqüent combinar ponències presencials amb altres en línia. Pel que fa al senyal des de quiròfan, també és possible combinar diferents seus en línia.
Com puc incloure un patrocini a l'emissió?
Habitualment s'introdueix una cartel·la (imatge) amb el patrocinador de l'esdeveniment. Això s'utilitza tant a l'esdeveniment presencial com en streaming. altres recursos són els banners, animacions, o logotips en una cantonada de la imatge.
Hi ha punters làser de lloguer?
En un congrés mèdic és imprescindible tenir un punter làser que acostuma a ser de lloguer.
Què significa un passador?
Durant les ponències es fa servir un comandament sense fil per passar les diapositives (Charts de Ppt, Keynote, etc). Aquest comandament s'anomena passador i s'ofereix de lloguer.
Què és un monitor confort?
Un monitor LED confort és aquell que està ubicat a terra perquè el ponent pugui seguir allò que s'està emetent. D'aquesta manera el ponent no ha de donar l'esquena a l'audiència per mirar la projecció a la pantalla.
Quin tipus de continguts admet la projecció o el streaming d'un congrés mèdic?
Admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, MPEG4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.