Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a concerts i festivals

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer, d'un ampli estoc audiovisual per a concerts i festivals. Disposem de grans pantalles LED, de múltiples mides, formats i luminàncies, per satisfer les necessitats en macro esdeveniments i formats més íntims.

Lloguer d'audiovisuals per a concerts, actuacions, recitals, shows i festivals

Disposem d´un ampli estoc de so de lloguer, que ens permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so, i utilitzem el sistema de penjat AutoRig que compleix amb les regles TÜV. Treballem amb les principals marques i tecnologia d'última generació

Comptem amb racks de realització amb múlti càmeres, steadycam, grues, amb enregistraments de back up i els màxims estàndards de qualitat, per a la retransmissió en directe de qualsevol tipus d'actuació en pantalles gegants.

Disposem de programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució.

Disposem de grans pantalles de LED per a presentacions espectaculars, de múltiples formats i dissenys. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º.

Lloguem grans projectors làser, amb alta intensitat de luminància, i disposem de diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge Blending...

Oferim una àmplia gamma d'il·luminació de lloguer, amb llum robotitzada i amb control de sistemes professionals per crear xous espectaculars.

Oferim serveis de streaming professional sense interrupcions, que són fàcilment inseribles a qualsevol xarxa social, i que alhora faciliten realitzar l'esdeveniment de forma híbrida. Comptem amb les nostres pròpies instal·lacions, vehicles, material tècnic i professionals, per donar servei i les millors solucions a qualsevol xou.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és un truss?
Un trus és un conjunt de barres d'alumini soldades, que s'utilitzen de forma modular per enllaçar-les i aconseguir estructures elevades per a escenaris on poder subjectar per exemple focus i altaveus.
És possible fer servir una pantalla LED en un concert a l'aire lliure?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.
Què és un preset d'il·luminació?
Previ al concert es procedeix a il·luminar durant els assajos, i aquests valors es poden guardar com a presets. Això permet memoritzar una llum per a cada cançó, o alternatives d'il·luminació al propi tema.
Què és un focus mòbil?
Un focus mòbil és aquell que mitjançant la taula de control, podem moure el feix de llum de forma horitzontal i vertical. Segons el model també és possible canviar-ne el color i el disseny.
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Hi ha càmeres inalàmbriques en una realització en directe?
Les càmeres es poden convertir fàcilment en sense fil mitjançant transmissors de vídeo. Això ofereix llibertat de moviments a loperador de càmera, sense limitacions de mobilitat.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).
Què és un rider dàudio?
Un rider és el document on els artistes detallen les seves necessitats tècniques que requereixen per dur a terme el seu espectacle i serveix de guia per a l'empresa de serveis audiovisuals.
Què és un focus PAR?
PAR vol dir