Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments esportius

MD Serveis Audiovisuals lloga material audiovisual per a tot tipus d´esdeveniments esportius, inauguracions, homenatges, aniversaris, esdeveniments pop-up, de promoció i de màrqueting.

Lloguer d'audiovisuals per a esdeveniments esportius, celebracions, homenatges i promocionals 

Hem realitzat múltiples esdeveniments esportius, homenatges a esportistes, grans gales de l'esport, esdeveniments promocionals en espais singulars, tant a l'interior com a l'exterior.

Hem instal·lat pantalles LED fixes en estadis esportius, i disposem d'un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l'esdeveniment. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

Gràcies als nostres racks de realització, podem retransmetre qualsevol esdeveniment en multicàmera, amb la seva emissió en pantalla gran per a grans audiències. Disposem de sales d'edició per crear continguts i poder cobrir les necessitats dels sponsors o del mateix esdeveniment. Facilitem la tecnologia necessària per realitzar la Kiss Cam, titulacions, repeticions, Platós virtuals per a presentadors, etcètera.

MD Serveis Audiovisuals és una empresa que retransmet esdeveniments en streaming i us ofereix instal·lació i supervisió. Emissions professionals en directe, fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet.

Tenim la tecnologia necessària per fer esdeveniments esportius a l'exterior, que permeten superar les adversitats climatològiques.

MD Serveis Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats de qualsevol esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals amb servei 24h/365 per satisfer les necessitats dels nostres clients. La nostra llarga trajectòria vincula estretament amb l'esport i són molts els esdeveniments que hem realitzat, des de curses esportives, a maratons, tornejos, presentació d'equips, etcètera.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED de lloguer per a esdeveniments?
El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a tot tipus d´esdeveniments esportius
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Hi ha racks de realització portàtils?
Els racks de realització estan ideats per llogar i instal·lar en esdeveniments. Porten integrats diversos monitors, taula de barreges, i doble gravador per tenir un back up de seguretat.
Què és la Kiss Cam?
Una kiss cam (càmera de petó), és aquella que s'utilitza en esdeveniments esportius incitant les parelles del públic a besar-se. La dinàmica és enfocar parelles, i mitjançant el grafisme incitar el petó. La dance cam, smile cam, fan cam, etcètera, tenen la mateixa finalitat.
Hi ha càmeres sense fil en una realització en directe?
Les càmeres es poden convertir fàcilment en sense fil mitjançant transmissors de vídeo. Això ofereix llibertat de moviments a loperador, sense limitacions de mobilitat.
Es poden inserir continguts en un rack de realització?
Un rack de realització admet inserir els vídeos de l'esdeveniment, les càpsules d'esponsorització, els títols animats, les cartelles fixes, etcètera.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Què és un rack de premsa?
Un rack de premsa és un distribuïdor de senyal normalment de so, per poder subministrar-lo als diferents mitjans de premsa presents a l'esdeveniment.
Els Televisors LED disposen de suport per aguantar-los o algun tipus de peu?
Els Televisors LED disposen del clàssic suport de taula, i hi ha peus de lloguer per elevar-los a majors alçades.