Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a celebracions i festes d'empresa

MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència llogant audiovisuals per a celebracions i festes d´empresa. MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència llogant audiovisuals per a celebracions i festes d´empresa. Aquests engloben des ´esdeveniments per fidelitzar clients, motivar empleats, aniversaris d´empresa, casaments, etcètera.

Lloguer d'audiovisuals per a celebracions i festes d'empresa

Disposem d´un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l´esdeveniment. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

Lloguem també projectors de vídeo amb diferents luminàncies, i pantalles per a projecció amb diversos formats i mides. Els nous projectors Làser són una gamma de projectors flexibles i eficients amb tecnologia 3DLP, que utilitzen la llum de manera més eficient per mostrar qualsevol imatge, dades o vídeo amb més nitidesa i són extremadament silenciosos. Disposem de diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge Blending...

Podem oferir il·luminació per a l'esdeveniment i tenim un ampli estoc de so, microfonia, reproductors per a tots els formats, etcètera. Oferim una atenció personalitzada, involucrant-nos des de la preproducció i durant l'esdeveniment amb assistència tècnica. Sonoritzem tot tipus d´actuacions, treballant conjuntament amb els artistes per facilitar els equips que requereixi l´espectacle. MD Servicios Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats de qualsevol esdeveniment.

MD és especialista a emetre esdeveniments via streaming, amb la possibilitat de titulació, inserció de vídeos, power points, càpsules de patrocini, xat, etcètera.

Disposem de programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució.

Gràcies a la nostra llarga experiència, oferim assessoria i producció tècnica. Prioritzem l´estètica de l´esdeveniment, gràcies als nostres dissenys innovadors i conèixer les tendències actuals.

No dubtis a contactar-nos!
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED per utilitzar a l'exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Puc habilitar un xat al streaming?
Durant l'esdeveniment es pot utilitzar l'opció de xat en viu o desactivar-ne l'ús. Es poden enviar missatges privats de forma individual o missatges a tot un grup
Què és un rider tècnic?
Un rider és el document on els artistes detallen les seves necessitats tècniques que requereixen per dur a terme el seu espectacle i serveix de guia per a l'empresa de serveis audiovisuals.
Què és un esdeveniment a una Venue?
La traducció de Venues és espais. Venues és una paraula anglesa que al sector dels esdeveniments s'utilitza per a tots aquells llocs que no són sales o hotels. Podem imaginar esdeveniments a llocs tan singulars com cellers, on mitjançant una pre producció creativa, es pot cobrir perfectament les necessitats del client convertint-se en l'espai ideal per a un esdeveniment.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).
És imprescindible un equip tècnic durant l'esdeveniment?
Certs esdeveniments no requereixen tècnics audiovisuals, i és el mateix client qui amb una petita formació, pot llançar els vídeos, cançons, o controlar la llum. Per a formats més grans és imprescindible comptar amb un equip tècnic professional, que aporti ritme, minimitzi errors i professionalitzi l'esdeveniment.
És possible fer l'esdeveniment des de la mateixa empresa?
Es fan esdeveniments en multitud d'espais singulars, i és freqüent realitzar esdeveniments a la seu del client, reconvertint l'espai amb il·luminació, so i equips audiovisuals.