Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a celebracions i festes d'empresa

MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència llogant audiovisuals per a celebracions i festes d´empresa. MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència llogant audiovisuals per a celebracions i festes d´empresa. Aquests engloben des ´esdeveniments per fidelitzar clients, motivar empleats, aniversaris d´empresa, casaments, etcètera.

Lloguer d'audiovisuals per a celebracions i festes d'empresa

Disposem d´un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l´esdeveniment. Lloguem també projectors de vídeo amb diferents luminàncies, i pantalles per a projecció amb diversos formats i mides.

Podem oferir il·luminació per a l'esdeveniment i tenim un ampli estoc de so, microfonia, reproductors per a tots els formats, etcètera. Oferim una atenció personalitzada, involucrant-nos des de la preproducció i durant l'esdeveniment amb assistència tècnica.

Gràcies a la nostra llarga experiència, oferim assessoria i producció tècnica. Prioritzem l'estètica de l'esdeveniment gràcies als nostres dissenys innovadors i conèixer les tendències actuals.

No dubtis a contactar-nos!
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal