Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments online

MD Serveis Audiovisuals t'ofereix poder retransmetre el teu esdeveniment en línia, amb una emissió en directe que es pot visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a internet, i fàcilment inseribles a xarxes socials o servidors dedicats. 

Lloguer d'audiovisuals per a un esdeveniment online

Oferim lloguer de tots els equips audiovisuals necessaris per a un esdeveniment online, amb llicència per admetre fins a 10.000 assistents. T'assessorem en l'ancoratge, el muteig, o com fer sales i tallers. Disposem de programari professional amb eines que permeten fer enquestes en directe i conèixer els resultats al moment. La tecnologia actual permet disposar de xat en viu perquè l'audiència pugui interactuar durant l'esdeveniment. Es pot desactivar en qualsevol moment, i teniu l'opció d'enviar missatges grupals o privats.

MD serveis audiovisuals us ofereix la possibilitat de realitzar el vostre esdeveniment des d'un estudi, amb 100m2 de plató professional, Zona Vip, Ciclorama blanc de 10X15, Ciclorama Chroma Key (pantalla verda), i diferents escenografies audiovisuals (Pantalla LED, planes, còncaves i convexes , així com projecció làser, pantalles, etcètera.

Oferim una gran varietat d'il·luminació LED de lloguer. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fils

També tenim platós virtuals mitjançant enregistrament en chroma Key (pantalla verda), amb la capacitat de customitzar-los amb l'estètica corporativa del client. Disposem d´un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l´esdeveniment. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º.

Mitjançant els racks de realització es poden combinar diverses càmeres per emetre un directe més amè i professional Existeixen també càmeres robotitzades mitjançant DNI, que s'operen des de control i ofereixen una alta qualitat d'imatge. que reproductors es visionarà.L'esdeveniment pot romandre a la xarxa per a posteriors visionats si es desitja, o eliminar en finalitzar o passat un temps prudencial. A més de la inserció de tot tipus de continguts (Ppt, Keynote, Movs, Mpegs, Avi, MP3, Wav o Aiff, etcètera, l'emissió serà fàcilment inserible a xarxes socials, o en un servidor dedicat per poder visualitzar-lo a la web del client

Un esdeveniment online és molt més sostenible gràcies a l'estalvi de desplaçaments tant de ponents com de públic (vehicles privats, autocars, avions…) Sol passar igual en el consum de materials per a l'escenografia al lloc de l'esdeveniment, ja que es redueix l'assistència de públic i ponents, per tant, es redueix la mida dels decorats, il·luminació, i tot allò utilitzat en l'àmbit escènic

Hem realitzat esdeveniments online en presentacions per a grans marques d'alimentació, esport o farmàcia, concursos online, esdeveniments culturals , etcètera.

No dubtis en contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és un esdeveniment en línia?
Un esdeveniment online és aquell que transcorre a l'ambient digital, podent assistir o intervenir des de qualsevol lloc amb connexió a internet.
Es sol utilitzar un presentador per a aquest tipus d'esdeveniment?
Un presentador o conductor de l'esdeveniment millora la qualitat d'aquest, dinamitzant, moderant, interactuant amb ponents i audiència, etcètera.
És necessari llogar un plató per fer un esdeveniment online?
No cal. Un plató permet adaptar-lo a nivell estètic, però es fan esdeveniments des de les oficines del client, edificis històrics, sales de convencions, fires, etcètera.
Hi ha límits geogràfics per als ponents o assistents?
No hi ha cap límit geogràfic, i només cal tenir una bona connexió a la xarxa.
Quants assistents virtiuals es poden connectar?
El límit d'assistents és de 2 fins a 10.000, depenent de la mida de la llicència. Els plans per a seminaris web són de 100, 500, 1.000, 3.000, 5.000 o 10.000 participants.
L'aplicació permet fer preguntes?
L'aplicació permet fer preguntes en mode reunió. Permet fins i tot poder fer-les de forma anònima. Els assistents poden veure les preguntes enviades i votar a favor de les més interessants. D'aquesta manera l'amfitrió i els coamfitrions poden veure quines respostes interessaran més als assistents.
Es poden fer sales o tallers?
L'aplicació permet crear múltiples sales anomenades Breakout Rooms. La seva utilitat és la de poder commutar de la sala plenària múltiples sales per poder realitzar tallers, etcètera. Una reunió es pot dividir fins a 50 sessions independents de/fins a 200 participants.
Quina diferència hi ha entre la galeria i l'ancoratge?
La galeria us permet mostrar als usuaris en l' emissió online . Hi ha la possibilitat d'ancorar els ponents VIP. Ancorar significa poder tenir fixos en pantalla a 2, 6 o fins a 9 ponents, sigui quina sigui la teva selecció, o 49 en galeria per ordinador.
És necessari contractar una empresa de serveis audiovisuals externa?
Segons la magnitud de l'esdeveniment és recomanable contractar una empresa externa que ofereixi un servei professional de realització d'esdeveniments en línia. Els tècnics audiovisuals s'encarreguen de gestionar els continguts segons el programa de l'esdeveniment. Entre les seves responsabilitats hi ha l'ancorat i el muteig d'usuaris, la creació de sales, habilitar xats, enquestes, etcètera. Són també responsables de compartir tota mena de continguts, com ara vídeo, àudio o power points, organit
Hi ha racks de realització portàtils?
Els racks de realització estan ideats per llogar i instal·lar en esdeveniments. Porten integrats diversos monitors, taula de barreges, i doble gravador per tenir un back up de seguretat.