Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments online

MD Serveis Audiovisuals t'ofereix poder retransmetre el teu esdeveniment en línia, amb una emissió en directe que es pot visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a internet, i fàcilment inseribles a xarxes socials o servidors dedicats. 

Lloguer d'audiovisuals per a un esdeveniment online

Oferim lloguer de tots els equips audiovisuals necessaris per a un esdeveniment online, amb llicència per admetre fins a 10.000 assistents. L'organitzador d'esdeveniments virtuals us assessorarà en l'ancoratge, muteig, xats, enquestes, o com fer sales i tallers. 

MD serveis audiovisuals t'ofereix la possibilitat de realitzar el teu esdeveniment des d'un estudi, amb 100m2 de plató professional, Zona Vip, Ciclorama blanc de 10X15, Ciclorama Chroma Key (pantalla verda), i diferents escenografies audiovisuals (Pantalla LED, planes, còncaves i convexes, així com projecció làser, pantalles, etcètera. 

També tenim platós virtuals mitjançant enregistrament en chroma Key (pantalla verda), amb la capacitat de customitzar-los amb l'estètica corporativa del client.

A més de la inserció de tot tipus de continguts (Ppt, Keynote, Movs, Mpegs, Avi, Mp3, Wav o Aiff, etcètera, l'emissió serà fàcilment inserible a xarxes socials, o en un servidor dedicat per poder visualitzar-lo a la web del client . 

Hem realitzat esdeveniments en línia en presentacions per a grans marques d'alimentació, esport o farmàcia, concursos en línia, esdeveniments culturals, etcètera. 

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal