Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments híbrids

MD Serveis Audiovisuals és especialista en oferir tota la tecnologia necessària per realitzar un esdeveniment híbrid, sense limitacions físiques o geogràfiques, per a una audiència cada cop més en línia i interactiva. 

Lloguer d'audiovisuals per a l´esdeveniment presencial i híbrid

Oferim el lloguer de tots els equips audiovisuals necessaris per a l'esdeveniment presencial des de Pantalles LED, projectors, monitors, etcètera.
MD Servicios Audiovisuals us ofereix equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d´oferir una total nitidesa de so.
MD disposa també d'un ampli ventall de llum professional de lloguer per a tot tipus d'esdeveniments. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fils

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365.

Disposem de la tecnologia necessària per restransmetre a Live Streaming. Els ponents i l'audiència poden assistir de forma presencial, però també de forma virtual, ja que cada vegada hi ha menys limitacions en la participació dels ponents en línia, facilitant l'emissió dels seus continguts, la seva traducció simultània o la seva interactuació. Connectem ponents des de qualsevol lloc, amb interacció, compartint el seu escriptori, i facilitem a l'audiència eines com fer preguntes, xat, enquestes amb votacions, etcètera.
Disposem de tecnologia per fer platós virtuals amb chroma key (pantalla verda), amb la possibilitat de modificar el disseny visual d'acord amb el look de l'esdeveniment. 

Lloguem també realitzacions múlticambra amb operadors o robotitzades, programari de gestió de continguts, i solucions tecnològiques com timer, ticker, multiview per a múltiples connexions en directe, etcètera. L'esdeveniment es pot retransmetre a la majoria de plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. Hi ha la possibilitat de contractar un servidor de vídeo dedicat, que permet incrustar el directe a la pàgina web del client, atraient així l'audiència cap al domini desitjat.

A nivell presencial som especialistes en oferir assessoria, producció tècnica, lloguer i instal·lació d'equips audiovisuals per a tot tipus d'esdeveniments. A més del disseny de projectes amb tecnologia d'última generació i la instal·lació dels equips audiovisuals necessaris, també oferim la supervisió durant l'esdeveniment, l'anàlisi i el seguiment de tot el procés amb el client.

Hem realitzat esdeveniments híbrids per a actes de graduació, congressos farmacèutics, promocions, esdeveniments culturals, etcètera.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és un esdeveniment híbrid?
Un Esdeveniment Híbrid és la combinació de ponents i/o assistents de manera presencial, però també de manera virtual.
Un esdeveniment Híbrid és més sostenible?
Un esdeveniment híbrid és molt més sostenible gràcies a l'estalvi de consumibles, escenografia, o desplaçaments tant de ponents com de públic (vehicles privats, autocars, avions…).
És important que el streaming sigui professional?
L'Streaming per a Esdeveniments és una eina clau en la difusió de l'esdeveniment, ja que ha d'oferir una alta resolució de so i d'imatge, augmentant l'impacte i la difusió de l'esdeveniment.
És possible fer ponències híbrides?
Cada vegada hi ha menys limitacions en la participació dels ponents en línia, facilitant l'emissió dels seus continguts, la seva traducció simultània o la seva interactuació.
El públic en línia pot participar?
Un esdeveniment híbrid no significa limitar la participació del públic, ja que la tecnologia actual permet disposar de xat en viu o fer enquestes perquè l'audiència pugui interactuar durant l'esdeveniment.
És possible compartir l'esdeveniment a les xarxes socials?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot utilitzar un servidor de vídeo dedicat, que es fa servir/lloga per a l'esdeveniment.
Poden compartir els ponents la presentació?
Durant l'esdeveniment, el streaming permet utilitzar l'opció de pantalles de contingut, que s'integren en directe. Aquestes es fan servir per poder mostrar dades com power points, vídeos, diferents o connexions.
Què és lopció multiview?
L'opció multiview ens permet veure en una sola pantalla diferents fonts. Això és útil quan per exemple connectem amb diferents seus i volem veure en una mateixa pantalla tots els ponents, les seves presentacions o connexions en directe d'altres àrees de la localització on ens trobem.
És factible utilitzar traducció simultània presencialment i en línia?
Mitjançant les connexions en directe, els ponents participen a l'esdeveniment des de múltiples localitzacions. L'idioma no és pas una barrera per a l'audiència gràcies a la traducció simultània. A nivell de programari, el públic disposa d'una pestanya on poder triar l'idioma amb què poder escoltar l'esdeveniment.
Quina diferència hi ha entre la galeria i l'ancoratge?
La galeria us permet mostrar als usuaris en l' emissió online . Hi ha la possibilitat d'ancorar els ponents VIP. Ancorar significa poder tenir fixos en pantalla a 2, 6 o fins a 9 ponents, sigui quina sigui la teva selecció, o 49 en galeria per ordinador.