Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments culturals

Amb més de 30 anys al sector audiovisual, MD Serveis Audiovisuals ha treballat per a multitud d'agrupacions culturals, companyies i escoles de teatre, dansa, corporacions, ajuntaments, centres artístics, teatres i centres amb relació directa amb la cultura.

Lloguer d'audiovisuals per a teatre, dansa, moda, art, mostres de cinema i tota mena d'esdeveniments culturals 

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals amb servei 24h/365 per satisfer les necessitats dels nostres clients. La nostra llarga trajectòria vincula estretament amb la cultura, i són molts els esdeveniments que hem realitzat, des de cavalcades de reis, a festivals de poesia, presentacions de llibres, festivals de cinema, etcètera.

Disposem d´un ampli estoc de lloguer de pantalles LED i la capacitat de customitzar-les segons la temàtica de l´esdeveniment. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

Oferim programari múlti pantalla per a presentacions espectaculars, així com retransmissions amb multicàmera. MD Servicios Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització com en l'emissió del contingut mitjançant projecció, pantalles LED, Videowall, monitors o Streaming. Les càmeres són d'alta resolució i comptem amb càmeres mòbils (sense fils), que poden cobrir qualsevol necessitat. El nostre rack de realització disposa d'intercom tant de cable com sense fil. Creem continguts per emetre's durant la retransmissió, com ara càpsules de patrocini, cartells, cairons, vídeos, que són fàcilment inseribles.

Oferim el lloguer de projectors Làser, una gamma de projectors flexibles i eficients amb tecnologia 3DLP, que utilitzen la llum de manera més eficient per mostrar qualsevol imatge, dades o vídeo amb més nitidesa i són extremadament silenciosos.

MD Serveis Audiovisuals és una empresa que retransmet esdeveniments en streaming i us ofereix instal·lació i supervisió. Emissions professionals en directe, fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet.

Tenim la tecnologia necessària per fer esdeveniments culturals a l'exterior, que permeten superar les adversitats climatològiques.

Ens impliquem en l'esdeveniment des de la pre producció, i donem un suport especial a la cultura. Hem instal·lat els nostres equips en entorns singulars, així com a grans teatres.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED per utilitzar a l'exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'exterior. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Hi ha racks de realització portàtils?
Els racks de realització estan ideats per llogar i instal·lar en esdeveniments. Porten integrats diversos monitors, taula de barreges, i doble gravador per tenir un back up de seguretat.
Hi ha càmeres sense fil en una realització en directe?
Les càmeres es poden convertir fàcilment en sense fil mitjançant transmissors de vídeo. Això ofereix llibertat de moviments a loperador, sense limitacions de mobilitat.
Es poden inserir continguts en un rack de realització?
Un rack de realització admet inserir els vídeos de l'esdeveniment, les càpsules d'esponsorització, els títols animats, les cartelles fixes, etcètera.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Què és el vídeo mapping?
El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics, però també sobre objectes i diverses figures.
Què és un rack de premsa?
Un rack de premsa és un distribuïdor de senyal normalment de so, per poder subministrar-lo als diferents mitjans de premsa presents a l'esdeveniment.
Què és una càmera ENG?
ENG (Electronic News Gathering), són càmeres de televisió de mida més reduïda que les càmeres d'estudi que en faciliten la portabilitat. La pròpia càmera té la capacitat de gravar vídeo, àudio i disposa d'autonomia mitjançant bateries.
És possible projectar diversos vídeos simultàniament?
Hi ha diversos sistemes de control per emetre diverses fonts alhora. Tant a nivell so, com a nivell vídeo.