Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Audiovisuals per a esdeveniments culturals

Amb més de 30 anys al sector audiovisual, MD Serveis Audiovisuals ha treballat per a multitud d'agrupacions culturals, companyies i escoles de teatre, dansa, corporacions, ajuntaments, centres artístics, teatres i centres amb relació directa amb la cultura.

Lloguer d'audiovisuals per a teatre, dansa, moda, art, mostres de cinema i tota mena d'esdeveniments culturals 

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals amb servei 24h/365 per satisfer les necessitats dels nostres clients. La nostra llarga trajectòria vincula estretament amb la cultura, i són molts els esdeveniments que hem fet, des de cavalcades de reis, a festivals de poesia, presentacions de llibres, festivals de cinema, etcètera. 

Disposem del lloguer de pantalles LED, projectors, il·luminació, so, càmeres per a realitzacions en directe, i serveis de streaming professionals. 

Tenim la tecnologia necessària per fer esdeveniments culturals a l'exterior, que permeten superar les adversitats climatològiques. Ens impliquem en l'esdeveniment des de la producció, i donem un suport especial a la cultura. 

Hem instal·lat els nostres equips en entorns singulars, així com a grans teatres. 

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal