Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Nova gamma so digital de lloguer

20-12-2023

MD Serveis Audiovisuals amplia el seu estoc amb noves gammes de so de digital de lloguer. Es tracta de la sèrie ULX-D® de SHURE i l'EW-DX® de SENNHEISER, grans solucions al terreny digital.

Les grans instal·lacions per a conferències i convencions presenten desafiaments sense fil únics, i s'han de gestionar la gestió diverses fonts de so a la protecció de RF davant els smartphones i altres interferències. És necessari l'ús de sistemes intel·ligents que puguin resoldre problemes sense fil de tota mena.
Gràcies al processament digital de Shure, els sistemes ULX-D ofereixen una captació realment clara i precisa del so. L'ampli ample de banda de 20 Hz a 20 kHz amb resposta totalment plana, juntament amb làudio digital de 24 bits/48 kHz, captura cada detall amb claredat i presència i ofereix una resposta en baixa freqüència ia transitoris increïblement precisa. El seu ampli rang dinàmic de més de 120 dB aconsegueix una relació senyal/soroll excel·lent.
L'interval de guany específic de Shure optimitza el rang dinàmic del sistema per a qualsevol font d'entrada i elimina la necessitat d'ajustar el guany del transmissor.EW-DX compta amb un conjunt de funcions avançades en un disseny Sennheiser durador i de fama mundial, cosa que el converteix en una eina fiable en els moments en què el discurs és més important. Els robusts enllaços de RF digitals garanteixen una connexió estable i sense artefactes, mentre que el xifratge AES-256 permet una transmissió segura de contingut confidencial. Dissenyat per a configuracions senzilles o instal·lacions avançades, EW-DX es pot integrar fàcilment a qualsevol xarxa Dante existent. L'impressionant rang dinàmic de 134 dB evita haver de preocupar-se de l'ajustament de sensibilitat. L'app Sennheiser Control Cockpit us ofereix l'opció de controlar els ajustaments i supervisar de manera remota aspectes vitals, com la telemetria de la bateria, per a tots els components d'EW-DX.

Ambdós sistemes es lliuren acoblats en racks amb diverses unitats, amb antenes, transmissors i receptors, testats i preprogramats.

MD Servicios Audiovisuals disposa d'una àmplia gamma de so de lloguer, amb les principals marques i màxima qualitat d'àudio per a esdeveniments.
No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter