Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Dissenyar Streaming per a esdeveniments

27-07-2023

L'èxit d'un bon streaming depèn en gran part del disseny, elaborant una gràfica d'acord amb la imatge corporativa de l'esdeveniment i tenint en compte les fonts de què disposem.   

Background   

El background (fons), acostuma a dissenyar-se amb els colors i els gràfics corporatius. És possible inserir logos, claims, fotografies o allò que creativament es pugui imaginar. Avui, en un món on els esdeveniments es viuen i comparteixen a les xarxes socials, és molt recomanable fer visible el hastag de l'acte. En aquest cas era un esdeveniment que va reunir dissenyadors i desenvolupadors a Barcelona. El seu hastag era el nom de l'esdeveniment: #penpotfest      


Fonts   

Un cop tenim el disseny del fons amb el hastag, és moment de valorar quines fonts inclourem. Si el ponent està utilitzant vídeos, power points, keynote o fotografies, podrem emetre'l via streaming a pantalla completa, o a pip (picture in picture) tal com es mostra a continuació.      Una altra font dentrada serà la imatge en directe. La majoria dels esdeveniments disposen de realització en directe multicàmera. És important que l'audiència tingui referència visual del que passa a l'esdeveniment, i pugui seguir en directe els ponents. En aquest cas, situem el ponent a l'esquerra en un requadre més petit que els charts. El seu disseny és il·limitat, tant en mida, com la seva ubicació al background, i fins i tot es pot emetre en pantalla completa si no hi ha diapositives.    


Cairons   

Un streaming professional permet inserir cairons (nom dels ponents), juntament amb el càrrec, empresa, etcètera. Això aporta valor a l'emissió, i el disseny, la mida i la ubicació, també depèn del tipus d'imatge que vulguem transmetre.      


Cartelas   

Un esdeveniment acostuma a tenir pauses, coffe breaks, canvis de ponents, i cal evitar estar emetent una sala buida o un contingut en negre. Per això es dissenyen cartelles que s'inseriran en aquestes “pauses”. Podeu incloure el claim de l'esdeveniment, frases que expliquin que l'emissió tornarà en breu, o simplement el logotip de l'esdeveniment.   


Hem analitzat un streaming professional estàndard. Fes clic aquí si vols més informació sobre les produccions en directe per a streaming.      

MD Miguel Diaz Serveis Audiovisuals lloga streaming per a esdeveniments a Barcelona i resta de la península, oferint disseny o assessorant tant en mides com en continguts segons l'escaleta de l'acte.   

Si vols més informació, no dubtis a contactar-nos! 

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter