Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què és un comfort monitor?

08-03-2024

El comfort monitor és una pantalla que s'ubica en una posició estratègica perquè el ponent pugui seguir-ne la presentació. Recorda un apuntador de teatre que és la persona oculta al públic que té la funció d'orientar els actors quan aquests han oblidat un text. Un comfort monitor és una mica un apuntador digital, on a més de la presentació, el ponent pot incloure moltes utilitats que faciliten el desenvolupament de la seva ponència. 
 
Entre els avantatges d'un comfort monitor destaquem els següents: 
 
 
 
Estètica del ponent 
 
El ponent no ha de girar el seu cos per veure la pantalla lateral o fins i tot darrere seu. En poder seguir la mateixa presentació que s'emet a la pantalla a través del monitor, evitem que el ponent mostri constantment l'esquena a l'audiència, estètica que no sol ser gens agradable. El ponent mira constantment al capdavant, desplaçant la mirada al monitor i seguint amb total fiabilitat la seva presentació. Impacte visual mínim 
 
Els suports per a terra estan ideats per contenir moltes mesures de televisors LED. La seva orientació és perfecta per ubicar-los a prop de l'orador, i una mesura de monitor mitjanament gran té les dimensions suficients per visualitzar informació petita. També es poden ubicar dempeus, més pensats per als laterals amb suport unicol que permet regular l'alçada per a la correcta visualització. A la següent fotografia es poden apreciar dos comfort monitor ubicats a esquerra i dreta del ponent, amb la modalitat de suport de sòl. Multi format 
 
Un monitor comfort permet visualitzar múltiples formats destacant Power point, Keynote, vídeos (Mpeg, Quick Time, Avi...), així com el senyal de realització en directe de càmera, logotips i cartells a jpeg, tiff, o freeze frame de sistemes de control. 


Timer 
 
És factible posar un compte enrere al monitor de confort. D'aquesta manera, el ponent pot saber en tot moment quant de temps li queda d'intervenció, accelerant o pausant el seu speach. Aquest és molt útil en esdeveniments multiconferenciant, on els retards impedeixen respectar fins i tot les breaks establerts a l'esdeveniment. 
 
 
Anotacions
 
 
És possible emetre les anotacions que tingui el ponent al Power point. Això facilita el seu speach, amb l'anotació de paraules clau i recordatoris que puguin facilitar el desenvolupament de la intervenció. 
 
MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de faristols, comfort monitor, i tot el necessari per dur a terme el teu esdeveniment. Durant més de 30 anys d'experiència, hem anat adquirint material diferent per satisfer les necessitats dels nostres clients. 
 
Si necessites més informació, no dubtis en contactar-nos. 

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter