Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Mesclador Atem Television Studio Pro 4K

21-03-2024

MD Serveis Audiovisuals adquireix el nou mesclador Atem Television Studio Pro 4K de Blackmagic. El nou model ATEM Television Studio Pro 4K és un mesclador professional amb panell de control integrat, per la qual cosa és ideal per a projectes d'alta gamma. 

  

Connecta fins a 8 càmeres de televisió 

Inclou 8 entrades SDI 12G, 10 sortides SDI 12G auxiliars per a gravadors externs i commutador Ethernet 10G amb 4 ports, entre altres prestacions. L'Atem 4K grava cada font per separat, a fi de poder editar les imatges mitjançant sistemes d'edició no lineal compatibles amb produccions multicàmera, ja que els fitxers se sincronitzen automàticament. Així mateix, la funció d'emmagatzematge en xarxa integrada permet editar durant l'enregistrament, i ofereix l'oportunitat de col·laborar i compartir arxius entre diversos usuaris. Transmissions professionals amb mescles i efectes 

El model ATEM Television Studio ofereix l'oportunitat de veure el senyal a l'aire i la bestreta alhora, igual que els mescladors de les grans emissores. És possible configurar-lo en mode A/B, que resulta més senzill per a voluntaris o grups de la comunitat, i si es vol operar professionalment, la funció de programa/bestreta evita que s'emeti una font a l'aire fins no pressionar els botons CUT o AUTO . Això brinda la possibilitat de comprovar el contingut abans de transmetre'l i així cometre menys errors. Aquesta funció també és excel·lent per capacitar els qui estan formant-se com a professionals a la indústria. 

  

Afegeix efectes visuals sorprenents amb facilitat 

Un dels avantatges del model ATEM Television Studio és la gran varietat d'efectes professionals que ofereix. El botó CUT permet realitzar un tall directe entre les fonts, mentre que les transicions poden realitzar-se mitjançant la palanca o automàticament en pressionar el botó AUTO, en aquest cas la durada serà l'estipulada en els ajustaments del sistema. També es poden seleccionar diversos estils d'efectes, com ara dissolvències o fosos a un color específic mitjançant una tercera font, com un generador de colors. Hi ha una àmplia gamma de cortinetes, a més d'efectes visuals digitals que desplacen o comprimeixen la imatge fins que quedi fora de pantalla. 

Efectes visuals professionals integrats 

El model ATEM Television Studio HD inclou un canal independentment per a efectes visuals digitals. Gràcies a això, és possible aconseguir una qualitat sorprenent, canviar la posició i la mida de les composicions en temps real, i crear efectes professionals amb imatges simultànies (PIP), ombres paral·leles i vores tridimensionals adaptables. D'altra banda, aquests efectes es poden emprar en transicions animades que aporten un dinamisme més gran a les transmissions. Fins i tot és senzill combinar aquestes transicions amb elements gràfics, a fi de crear cortinetes personalitzades. Així mateix, el mesclador disposa d'un motor de processament multicapa, anomenat SuperSource, amb quatre canals addicionals per a efectes visuals digitals. 

    

Imatges i gràfics interns 

Aquest mesclador ofereix l'oportunitat d'emmagatzemar animacions i gràfics de gran resolució per reproduir-los mitjançant els reproductors multimèdia. Aquests apareixen com a fonts independents, per la qual cosa no cal utilitzar les entrades SDI. Per garantir-ne la màxima qualitat, el mesclador admet l'espai cromàtic RGB amb canals alfa, que aplica transparències i capes. El panell multimèdia pot emmagatzemar fins a 20 gràfics en definició HD o UHD. Al seu torn, segons el model, les animacions gràfiques emprades en transicions animades poden tenir una durada de fins a 720, 360 o 90 fotogrames en resolució 720, 1080 i 2160, respectivament. Per la seva banda, el programa ATEM Software Control permet importar i gestionar els fitxers. Fins i tot és possible preparar imatges en Photoshop i després importar-les des del panell multimèdia mitjançant el complement gratuït per a aquest programa. 

   

Quatre compositors per crominància avançats 

Els models ATEM Television Studio són ideals per a butlletins informatius i presentacions en estudis, atès que compten amb quatre compositors avançats per realitzar superposicions per crominància. Els selectors de colors permeten prendre una mostra del fons per generar automàticament els paràmetres de la màscara. A més, s'hi inclouen controls per a vores i reflexos, i un corrector cromàtic per a la imatge en primer pla, perquè la seva aparença coincideixi amb la del fons, aconseguint així una composició perfecta. Així mateix, és possible superposar títols o gràfics a un fons verd o blau. Aquests compositors per crominància fan que el model ATEM Television Studio resulti ideal per crear estudis virtuals amb càmeres fixes. 

 

Processador SuperSource avançat 

Aquest mesclador inclou tant efectes visuals digitals com un processador SuperSource multicapa, amb una capa per al fons més quatre addicionals per a efectes, que combinades generen un nou senyal a partir de qualsevol font. Això és ideal en utilitzar imatges simultànies durant una entrevista, ja que permet configurar-ne l'efecte, de manera que l'espectador vegi els entrevistats amb elements gràfics sofisticats. És com tenir un mesclador independent per a efectes especials. 

    

Amb el nou mesclador Atem Television Studio Pro 4K, MD amplia els seus racks de realització i emissió de contingut en directe. MD Servicios Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització com en l'emissió del contingut mitjançant projecció, pantalles LED, Videowall, monitors o Streaming. 

  

No dubtis a contactar-nos! 

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter