Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Estands d'impacte mitjançant recursos audiovisuals

28-03-2024

Les fires cada cop són més grans, per posar un exemple en concret, la ISE 2024 (Integrated Systems Europe) ha comptat amb 82.000 metres quadrats de superfície d'exposició. 1.408 expositors van rebre els 74.000 assistents de 162 països. Amb aquests números és evident que hi ha una enorme dificultat per destacar i atraure el visitant. Els recursos audiovisuals generen un impacte sonor o visual reforçant la imatge de marca de l'expositor, i si estan ben utilitzats també generen un impacte emocional. 

A què ens referim exactament quan ens referim a limpacte que tenen els recursos audiovisuals? 

Contingut 

El visitant pot tenir el contacte de l'estand per interès a la marca. Altres en canvi passen davant d'aquest dedicant pocs segons d'atenció, per això el contingut que visualitzaran pot ser clau per captar-ne l'atenció. Els vídeos faciliten poder mostrar tot el potencial de la marca gairebé sense ocupar espai. 

Hi ha moltes formes de visualització, però per citar les principals i més actuals comencem per la pantalla LED per a estand. Molts estands l'utilitzen com a paret del darrere creant una potent escenografia. Els continguts poden ser molt variats i amb una bona gestió de continguts es pot obrir la visualització a la interactivitat oferint als visitants poder jugar com és el cas de les empreses creadores de vídeo jocs. 


En utilitzar una composició modular, una pantalla LED pot oferir múltiples mides i formats. És factible la seva composició tant amb suport per a terra com a certa altura, fins i tot volada. Els televisors LED també són un gran recurs visual per als estands, i s'utilitzen suports de peu regulables en altura per a la seva correcta visualització. El gruix diminut i poc pes d'un televisor LED permet penjar-los a la paret amb el suport pertinent. 


Emissió de contingut 

Actualment, molts estands comparteixen el seu contingut a les xarxes per assolir una audiència molt més gran i reforçant així la seva imatge de marca. Aquest és el cas dels media corners, que són espais creats per fer entrevistes durant els dies que dura la fira. Aquests es cobreixen amb càmeres, il·luminació, microfonia i la seva emissió en streaming. Quan hi ha emissió, la pantalla LED pot incorporar els fons ideats amb aquesta finalitat, i quan no, s'utilitza com a emissor de continguts de l'estand amb vídeos. 


Live Events 

Moltes marques realitzen live events des del seu estand, aquests poden ser molt variats des de showcookings, a demostracions de producte, o espectacles amb actors. La majoria són coberts amb càmeres i reproduïts en directe a les pantalles de visualització i amb so directe o amb els tracks de música seleccionats. 

Si estàs pensant en crear un fort impacte des del teu estand, MD Miguel Diaz Servicios Audiovisuals t'ofereix de lloguer una gran varietat de pantalles LED per a fires, televisors i monitors LED per stand amb suports de terra i paret, so, il·luminació, càmeres, gestió de continguts i emissió en streaming professional. 
Lloguem audiovisuals per a fires tant nacionals com internacionals, oferint instal·lació, transport i supervisió tècnica 24/365.

No dubtis a contactar-nos per a més informació! 

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter