Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Retransmissions inclusives per a esdeveniments

15-11-2023

Com a empresa de Serveis Audiovisuals, cobrim múltiples esdeveniments amb la diversitat que això suposa. Amb motiu de la Presidència Espanyola del Consell d'Unió Europea, el Ministeri d'Igualtat del Govern d'Espanya ha organitzat l'esdeveniment “Antirracisme a la Unió Europea”. La nostra retransmissió en directe via streaming havia d'integrar intèrprets de llenguatge de signes, en espanyol i en sistema de signes internacional.

 

Els intèrprets es col·loquen davant de càmeres combinades amb les del circuit tancat per poder retrobar-les o posicionar-les a la pantalla final. Solen col·locar-se als laterals de l'escenari, mirant de no interferir en la visió del públic de la sala.


Aquesta imatge és rebuda en control i mitjançant un programari de gestió de continguts, se sobreposen múltiples pantalles en mode PIP (Picture in Picture), ubicades de manera que no interfereixi en el directe, normalment als laterals de la part inferior.


Els intèrprets solen fer rotació cada 15-20 minuts, i només cal retrobar la càmera per si hi ha diferències d'enquadrament per l'alçada d'aquests.
Treballem estretament amb empreses d'intèrprets de signes, així com transcripcions en directe, integrant els subtítols a la part inferior del directe. El resultat elimina les barreres de comunicació, amb una retransmissió més inclusiva i accessible a les persones sordes.

MD té llarga experiència en el lloguer de retransmissions en directe per a esdeveniments, integrant múltiples continguts i emetent via streaming.

No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter