Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Com reforçar l'estètica corporativa aprofitant els laterals d'un esdeveniment?

09-01-2024

Entenem com a laterals les zones junt a l'escenari principal o parets contigues a aquest. Un escenari o tarima principal ja ha d'estar ideat visualment per disposar d'il·luminació, i pantalla principal o secundàries amb tecnologia LED o mitjançant projecció de vídeo.

¿Què passa llavors amb els laterals de l'esdeveniment?

La preproducció ja té que resoldre aquestes dues coses, normalment cobrint aquestes àrees amb un extra d'il·luminació, seleccionant els colors apropiats, o les textures adequades per a cada ocasió.

Com reforçar l'estètica corporativa aprofitant els laterals d'un esdeveniment?

Disposem de l'àmplia colorimetría que ofereix la il·luminació, cobrint els laterals amb els colors corporatius del client, i és freqüent utilitzar gobos o projecció de vídeo per a projectar logotips, o comunicar algun missatge.

Un Gobo és una placa que, col·locada davant d'una font de llum, pot projectar la forma gravada en aquesta. Un gobo està fet en un suport metàl·lic, però també s'utilitza el vidre. Aquest últim permet infinitat de dissenys, colors, i també són resistents a altes temperatures. L'evolució de la il·luminació ha fet pas als Gobos de plàstic a causa de que els focus LED no emeten tanta temperatura. Gobo es de l'anglés “goes before optics”, i el seu ús és molt comú en múltiples esdeveniments.
El gobo pot projectar textures, però també es pot personalitzar amb el logotip del client, convertint-se en un recurs molt utilitzat i el complement perfecte en la decoració dels laterals d'on ocorre l'acció. A més del logotip, s'acostumbra a projectar eslògans, i el seu ús és freqüent en esdeveniments de llançament de productes. L'evolució de les xarxes socials ha fet pas al hashtag, i s'utilitza per incitar a la participació.Podem projectar animacions als laterals de l'esdeveniment?

Un gobo pot moure's a totes les direccions amb caps mòbils, o manualment, però molts clients desitgen projectar imatges de les seves marques, logotips, hashtags o claims que tenen prèviament animades en format vídeo. Això requereix una altra tècnica diferent al gobo, utilitzant projectors de vídeo i reproductors. És comú projectar animacions en esdeveniments, incloses imatges o logotips en vídeo, perquè es poden canviar fàcilment amb un sol clic, i d'aquesta manera complementar estèticament les intervencions de les diferents marques del client amb els seus logotips corresponents, o ressaltar moments importants que necessiten. suport visual.La projecció de vídeo complementa la il·luminació, transformant estèticament l'espai on es porta a terme l'esdeveniment i ofereix un plus d'animació i decoració. MD Serveis Audiovisuals ofereix en lloguer, equips d'il·luminació per a esdeveniments, i diferents projectors de vídeo amb tecnologia d'última generació.

No dubtis a contactar-nos!
Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter