Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de pantalla de led per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals disposa d'una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interior i exterior. Destaquen per la seva qualitat d'imatge, alta lluminositat i resolució, així com les grans avantatges i beneficis que ofereix avui la tecnologia LED. 

Lloguer de pantalla LED gegants per stands, fires i convencions

La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de múltiples dissenys i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.

El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat.

MD també ofereix lloguer de pantalla LED corba. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. MD us ofereix el lloguer de pantalles LED per a escenografia, estands, fires, festes, espais singulars, convencions, presentacions de producte etcètera.

A més, la seva revolucionària tecnologia DDC permet l'ús doble en INTERIORS i EXTERIORS, amb mode diürn i mode nocturn. Les pantalles exteriors estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.

Oferim pantalles LED per a rodatges, dissenyant múltiples escenografies. Hem instal·lat pantalles LED per a anuncis, sèries per a plataformes o sets de televisió. Podem instal·lar tòtems de LED (columnes), dissenys modulars, grans del darrere, i una infinitat d'aplicacions.

A més de les pantalles LED de lloguer a Barcelona i la resta de la península, MD us ofereix Assessorament i Producció tècnica. Som especialistes en desenvolupar tecnològicament els teus conceptes i idees per aplicar-los a tot tipus d'esdeveniments.

Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.

Som un ampli equip humà amb diferents capacitats per fer la supervisió durant l'esdeveniment, desenvolupament tècnic, anàlisi i seguiment durant l'esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED de lloguer per a esdeveniments?
El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a escenografia, estands, fires, festes, espais singulars, convencions etcètera.
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'aire lliure. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Què és el Pixel Pitch d'una pantalla de LED?
En llogar una pantalla LED sorgeix el dubte que és el Pixel Pitch. Has de tenir en compte que la seva elecció influeix en la resolució i la qualitat d'imatge. El terme Pixel Pitch es refereix a la distància que hi ha entre leds. Per exemple, una pantalla de 4,8 o 2,6 es tradueix en 4,8 mil·límetres entre píxels o 2,6 mil·límetres entre píxels. Condiciona la seva elecció la distància de visualització per aconseguir un visionat òptim.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Què és una pantalla LED expositiva?
Moltes són les ocasions on el client necessita exposar el producte combinat amb un entorn audiovisual. MD Serveis Audiovisuals presenta la Pantalla LED Expositiva, on el client disposa d'un “aparador” ubicat dins la pantalla LED. Aquest espai és modular, amb capacitat de fer diversos formats i dissenys. Una eina ideal per customitzar qualsevol esdeveniment i crear l'autèntic efecte Woow.
Hi ha pantalles LED de lloguer per a DJ?
Hi ha disponibles de lloguer, pantalles LED per a Disc Jockey, que substitueixen la cabina de DJ, per panells LED fàcilment configurables en mides. Aquests admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera.
En llogar una pantalla LED s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'una pantalla LED pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).