Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de pantalla de led per a esdeveniments

Sorprèn la teva audiència amb una increïble qualitat d'imatge, així com els enormes avantatges que t'ofereix la tecnologia LED. MD Miguel Diaz Serveis Audiovisuals us ofereix el lloguer de pantalles LED per generar un fort impacte en el vostre esdeveniment i que aquest sigui recordat.

Ampli catàleg de pantalles LED de lloguer per a esdeveniments espectaculars

Contacta amb nosaltres i t'acompanyarem en tot el procés, ajudant-te a planificar el millor disseny i mida de pantalla d'acord amb l'espai o la tipologia del teu esdeveniment. T'oferim transport, instal·lació i servei tècnic durant tot l'esdeveniment perquè aquest sigui tot un èxit. 

Ens comprometem amb tu i destinem tots els recursos necessaris per tenir cura de cada detall, perquè sabem de la importància del teu esdeveniment. 

Tant si el vostre esdeveniment és interior o exterior, MD disposa de la revolucionària tecnologia DCC que et garanteix l'ús doble de pantalles LED a INTERIORS i EXTERIORS. Treballem amb tecnologia d'última generació i us oferim la més alta resolució i lluminositat perquè el vostre esdeveniment sigui d'avantguarda. 

Escriu-nos i t'ajudarem a assolir el teu objectiu i treure la màxima rendibilitat a la teva inversió. 

A més, et facilitem emetre qualsevol contingut amb pantalles de LED que admeten tots els formats de vídeo pregravats (Quick Time, AVI, MPEG4…), a més de senyal en directe amb realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. Si voleu compartir la vostra presentació, també us facilitem poder emetre Power Point, Keynote, i us oferim programari de control per gestionar múltiples continguts. 

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a generar idees innovadores aplicables tecnològicament per aconseguir emocionar la teva audiència. 

MD t'ofereix pantalles LED de lloguer corbes amb gran lleugeresa i flexibilitat, que et permeten realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÒNCAVA i CONVEXA) ±15º. 

Tenim una llarga experiència instal·lant pantalles LED de lloguer en esdeveniments pop up, a stands i fires tant en territori nacional com internacional, convencions, presentacions de producte, congressos, reunions MICE, espais singulars “venues”, concerts i festivals, escenografia, spots de televisió, festes, campionats de gamers, esdeveniments culturals, exposicions i museus. 

A més de les pantalles LED de lloguer a Barcelona i la resta de la península, MD us ofereix assessorament i producció tècnica per al vostre esdeveniment.   

Escriu-nos i t'ajudarem a generar idees innovadores aplicables tecnològicament per aconseguir emocionar la teva audiència. La nostra vocació és donar-te el millor servei, oferint-te proximitat i servei 24h/365. 

Contacta'ns ara i aprofita els grans beneficis que aporta la tecnologia LED. 

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Hi ha pantalles LED de lloguer per a esdeveniments?
El seu minimalista i prim disseny és compatible amb la robustesa necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilita un muntatge ràpid i eficient tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a escenografia, estands, fires, festes, espais singulars, convencions etcètera.
És possible utilitzar una pantalla LED en un esdeveniment exterior?
Les pantalles LED d'exterior es caracteritzen per tenir una brillantor molt més gran per al seu ús a l'aire lliure. Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnologia DDC que permet l'ús doble Indoor/Outdoor amb mode diürn i mode nocturn. A més, les pantalles d'exterior estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses, suportant l'impacte de la pols i l'aigua.
Què és el Pixel Pitch d'una pantalla de LED?
En llogar una pantalla LED sorgeix el dubte que és el Pixel Pitch. Has de tenir en compte que la seva elecció influeix en la resolució i la qualitat d'imatge. El terme Pixel Pitch es refereix a la distància que hi ha entre leds. Per exemple, una pantalla de 4,8 o 2,6 es tradueix en 4,8 mil·límetres entre píxels o 2,6 mil·límetres entre píxels. Condiciona la seva elecció la distància de visualització per aconseguir un visionat òptim.
Hi ha diferents dissenys i mides de pantalla LED de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants.
Hi ha pantalles de LED corbes de lloguer?
És habitual instal·lar pantalles LED corbes en esdeveniments. Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla LED corba, tant còncava com convexa (±15 º).
Què és una pantalla LED expositiva?
Moltes són les ocasions on el client necessita exposar el producte combinat amb un entorn audiovisual. MD Serveis Audiovisuals presenta la Pantalla LED Expositiva, on el client disposa d'un “aparador” ubicat dins la pantalla LED. Aquest espai és modular, amb capacitat de fer diversos formats i dissenys. Una eina ideal per customitzar qualsevol esdeveniment i crear l'autèntic efecte Woow.
Hi ha pantalles LED de lloguer per a DJ?
Hi ha disponibles de lloguer, pantalles LED per a Disc Jockey, que substitueixen la cabina de DJ, per panells LED fàcilment configurables en mides. Aquests admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera.
En llogar una pantalla LED s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'una pantalla LED pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Quin tipus de continguts admet una pantalla de LED de lloguer?
Les pantalles LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Què és l'escenografia audiovisual?
S'anomena escenografia tant a l'art, tècnica de disseny i decoració d'espais escènics. Darrerament hi ha un increment en la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic (escenografia audiovisual).