Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Realitzacions en directe per esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització, com en l'emissió de l'contingut mitjançant projecció, pantalles LED, videowall, monitors o Streaming. 

Realització i emissió de contingut en directe

Els nostres racks de realització admeten múltiples càmeres en Full HD. El seu doble enregistrament integrat ofereix un Backup de seguretat en alta resolució. Admeten titulacions i suporten cartelas / vídeos per patrocinis o continguts de l'esdeveniment.

Les càmeres són d'alta resolució i comptem amb càmeres mòbils (sense fils), que poden cobrir qualsevol necessitat.

El nostre rack de realització disposa d'intercoms tant de cable com sense fil.

També disposem de sistemes de realització en lloguer de mida més reduïda que completen el nostre estoc. Les nostres realitzacions solen emetre tant en Televisió gràcies als nostres estàndards de qualitat, com en múltiples pantalles durant els esdeveniments, on els espectadors poden seguir l'acte en una mida espectacular.

MD té més de 30 anys d'experiència i ha realitzat milers de retransmissions en directe a Barcelona i la resta de la península. Som especialistes en retransmissions en directe per a convencions, entregues de premis, programes de televisió, mítings de campanya i tot tipus d'esdeveniments.

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal