Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Realitzacions en directe per esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització, com en l'emissió de l'contingut mitjançant projecció, pantalles LED, videowall, monitors o Streaming. 

Realització i emissió de contingut en directe

Els nostres racks de realització de lloguer admeten múltiples càmeres a Full HD. El seu doble enregistrament integrat ofereix un Backup de seguretat en alta resolució. Treballem amb el nostre drive al núvol, on pengem els continguts perquè el client pugui descarregar-los amb comoditat, o oferim la possibilitat de lliurar l'enregistrament en disc dur en finalitzar l'acte. Utilitzem formats estàndard d'enregistrament, com H264, H265, Mov, Apple Pro Res

Admeten titulacions i suporten cartells/vídeos per a patrocinis o continguts de l'esdeveniment, o la possibilitat de combinar continguts com a power point amb el senyal de càmera en qualitat excepcional. També disposem de sistemes de realització de lloguer de mida més reduïda que completen el nostre estoc.

Les càmeres són d'alta resolució i comptem amb càmeres mòbils (sense fils), que mitjançant un emissor/receptor sense fils, poden cobrir qualsevol lloc on es requereixi oferir imatge a la realització. Els nostres racks disposen d'intercom tant de cable com sense fil, facilitant la comunicació dels operadors amb el realitzador de l'esdeveniment.

Oferim realitzacions professionals amb steadycam, grues, pole cam, dollys, travelling, càmeres aquàtiques, a més de les imprescindibles càmeres amb trípode, amb la capacitat de customitzar-les segons les necessitats de distància o operabilitat.

Disposem de realitzacions amb càmeres robòtiques, operables en pa, tilt, focus, i la possibilitat de modificar el balanç de blancs, brillantor, contrast i color.

Les nostres realitzacions s'han emès tant a la televisió gràcies als nostres estàndards de qualitat, com a múltiples pantalles durant els esdeveniments, on els espectadors poden seguir l'acte en una mida espectacular.

Retransmetem també per a esdeveniments online en streaming, amb la capacitat d'emetre des d'un plató de televisió, o des d'esdeveniments híbrids, esdeveniments outdoor, etcètera.

MD té més de 30 anys d'experiència i ha fet milers de retransmissions en directe a Barcelona i la resta de península. Som especialistes en retransmissions en directe per a convencions, lliuraments de premis, programes de televisió, mitings de campanya i tota mena d'esdeveniments.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Quantes càmeres es necessiten per fer una realització en directe?
Un esdeveniment clàssic s'acostuma a cobrir amb dues càmeres. Un esdeveniment de major proporció, es pot cobrir amb 3, 4, 5 o més segons la complexitat d'aquest.
Hi ha racks de realització portàtils?
Els racks de realització estan ideats per llogar i instal·lar en esdeveniments. Porten integrats diversos monitors, taula de mescles, i doble gravador per tenir un back up de seguretat.
En quines qualitats és possible enregistrar amb un rack de realització?
Són múltiples els còdecs que utilitzen els gravadors d'un rack de realització. Els més habituals solen ser l'Apple Pro Res HQ, LT, o el clàssic H264 la compressió del qual evita un excés d'emmagatzematge per part del client, oferint una bona qualitat.
Què és un steadycam?
Una càmera steadycam està ideada per oferir plans mòbils sense moviments bruscos, utilitzant estabilitzador, cosa que permet fins i tot caminar oferint plans llargs i estables.
Quin tipus de càmeres es fan servir per retransmetre un esdeveniment?
Habitualment es fan servir càmeres HD/4K amb trípode i remots. Si l'esdeveniment ho requereix, es poden utilitzar grues, steadycams, càmeres aquàtiques o microcàmeres.
És possible fer un esdeveniment amb càmeres robòtiques?
Cada cop és més freqüent realitzar esdeveniments amb càmeres robòtiques, sobretot per a emissions en streaming. Aquestes s'operen remotament, manejant focus, panoràmiques i zoom.
Hi ha càmeres sense fil en una realització en directe?
Les càmeres es poden convertir fàcilment en sense fil mitjançant transmissors de vídeo. Això ofereix llibertat de moviments a l'operador, sense limitacions de mobilitat.
Poden titular-se els noms dels ponents i els seus càrrecs?
És possible titular els noms de ponents i els càrrecs. Fins i tot inserir banners de patrocini a la part inferior de la retransmissió.
Es poden inserir continguts en un rack de realització?
Un rack de realització admet inserir els vídeos de l'esdeveniment, les càpsules d'esponsorització, els títols animats, les cartelles fixes, etcètera.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials o a la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.