Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de sistemes de control per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals disposa de diferents sistemes de control per a la gestió de pantalles en directe. Els nostres sistemes de control de vídeo ofereixen una qualitat d'imatge superior, i densitat d'entrada i sortida excepcional. 

Software multipantalla per a presentacions de producte i congressos

MD t'ofereix solucions realment versàtils i fins a vuit sortides de PGM combinables i quatre sortides auxiliars escalades per al control absolut dels espectacles amb només un sistema. Disposem de programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució.
Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions (Edge Blending) mitjançant un degradat imperceptible.
El nostre sistema de gestió de pantalles E2 disposa d'entrades i sortides 4K, capes i Picture in Picture per aconseguir un gran impacte visual.
MD disposa del lloguer de sistemes de control per a esdeveniments a Barcelona i la resta de la península. Són ideals per a presentacions de producte, presentacions espectaculars, congressos, convencions i esdeveniments.
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal