Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de sistemes de control per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals disposa de diferents sistemes de control per a la gestió de pantalles en directe. Els nostres sistemes de control de vídeo ofereixen una qualitat d'imatge superior, i densitat d'entrada i sortida excepcional. 

Software multipantalla per a presentacions de producte i congressos

MD t'ofereix solucions realment versàtils i fins a vuit sortides de PGM combinables i quatre sortides auxiliars escalades per al control absolut dels espectacles amb només un sistema.

Disposem de programari multipantalla, que permet crear presentacions espectaculars de forma ràpida. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats, en alta resolució.

Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions (Edge Blending) mitjançant un degradat imperceptible.

El nostre sistema de gestió de pantalles E2 disposa d'entrades i sortides 4K, capes i Picture in Picture per aconseguir un gran impacte visual. MD disposa del lloguer de sistemes de control per a esdeveniments a Barcelona i la resta de la península. Són ideals per a presentacions de producte, presentacions espectaculars, congressos, convencions i esdeveniments.

La vMix és una gran solució per a produccions en directe i Streaming. Aquest programari permet una varietat inesgotable de possibilitats, com la realització de càmeres en directe des del propi programari, podem realitzar streaming integrant títols estàtics i dinàmics, o utilitzar l'opció de pantalles de contingut per poder mostrar dades com power points, vídeos, o diferents connexions, sense necessitat d'ocupar tota la pantalla.

Watchout és un programari multipantalla que permet crear presentacions i produccions audiovisuals espectaculars. Watchout compon i gestiona tots els elements multimèdia, com ara vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe, o so, de manera que puguin ser reproduïts en diverses pantalles, perfectament sincronitzades, en alta resolució i en el moment just.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

És possible projectar diversos continguts simultàniament?
Hi ha diversos sistemes de control per emetre diverses fonts alhora en una sola pantalla. A més cada nova finestra que obrim amb un nou contingut, la podem posicionar i escalar de manera que no oculti les altres.
Quin tipus de continguts admeten els sistemes de control?
Els sistemes de control admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, etcètera.
És possible combinar Power Point amb senyal de càmera?
Els sistemes de control permeten combinar power Point amb senyal de càmera. Cada font és fàcilment modificable, tant a escala com en posició.
Què és el background?
Combinant continguts, aquests es redueixen per poder integrar diverses fonts en una sola imatge. El fons (background) queda negre. Perquè això no passi, es pot dissenyar un fons (background) amb la imatge estètica de l'esdeveniment.
Què és l'edge blending?
Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible. Aquesta solució l'anomenem Edge Blending.
Què és el vídeo mapping?
El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics, però també sobre objectes i diverses figures.
Hi ha programari especial per a streaming?
Hi ha programaris ideals per realitzar streamings que permeten titulacions, transicions, multi connexions, timer, ticker, multiview, inputs il·limitats, etcètera.
Puc projectar continguts en qualsevol mida?
Molts xous utilitzen mides com el clàssic 16:9. Molts vídeo artistes conceben el xou amb altres formats, utilitzant mides que aporten un plus de creativitat i espectacularitat a l'esdeveniment. Els sistemes de gestió de continguts permeten posicionar totes les fonts en la mida desitjada.
Què és un preset en un programa de gestió de continguts?
Cada moment d'un xou, un espectacle, una presentació o una ponència necessita una visualització diferent. Per exemple, memoritzarem un preset per a les ponències on es combinin alhora tant el background, la imatge de càmera i els continguts de la presentació. Un vídeo necessitarà un altre preset (memòria), perquè es projectarà a pantalla completa. I així memoritzarem cada moment del xou.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.