Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de Streaming per difusió d'esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals és una empresa que retransmet esdeveniments en streaming i t'ofereix instal·lació i supervisió. Emissions en directe fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a internet. 

Streaming professional sense interrupcions i insertables en xarxes socials.

Aquest tipus de tecnologia funciona mitjançant un buffer de dades que va emmagatzemant el flux de descàrrega a l'estació de l'usuari per immediatament mostrar-li el material descarregat.

A més MD disposa de sistemes de realització mòbils, amb múltiples càmeres que ofereixen una alta resolució de so i imatge.

Si estàs buscant una empresa de streaming sense interrupcions i fàcilment inseribles en qualsevol xarxa social, web o bloc, MD és especialista en la retransmissió de congressos i esdeveniments en streaming,

El Streaming ajuda a evitar costos de desplaçaments ja que l'esdeveniment es pot seguir des de qualsevol ordinador. Els nous usuaris digitals utilitzen els seus múltiples dispositius mòbils (Tablets, telèfons, etc.) per accedir a la informació sense barreres de localització.

El Streaming és una eina clau en la difusió dels esdeveniments actuals, augmentant l'impacte i la difusió de la mateixa.

MD ofereix el lloguer de streaming per a esdeveniments a Barcelona i la resta de la península. Creem continguts per emetre durant la retransmissió, com càpsules de patrocini fàcilment inseribles.

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal