Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de Streaming per difusió d'esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals és una empresa que retransmet esdeveniments en streaming i t'ofereix instal·lació i supervisió. Emissions en directe fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a internet. 

Streaming professional sense interrupcions i insertables en xarxes socials.

Aquest tipus de tecnologia funciona mitjançant un memòria intermèdia de dades que va emmagatzemant el flux de descàrrega a l'estació de l'usuari per immediatament mostrar-li el material descarregat.

Si estàs buscant una empresa de streaming sense interrupcions i fàcilment inseribles a qualsevol xarxa social, web o bloc, MD és especialista en la retransmissió de congressos i esdeveniments en streaming. Esdeveniments presencials i esdeveniments híbrids.

Oferim la possibilitat de disposar de xat durant l'esdeveniment, fer enquestes, sales i tallers, titulacions, scoreboard, timer, ticker i pantalles de contingut.

Gràcies als nostres sistemes de control, oferim l'opció pip amb capacitat per integrar múltiples capes. Componem en una mateixa imatge el senyal de càmera amb el senyal en directe de pantalla (Ppt, Keynote, vídeos, youtube, vimeo...). Oferim el disseny de backgrounds on integrar aquestes imatges i la possibilitat de corporativitzar-les amb el logotip de l'esdeveniment, marca o claim.

A més, MD disposa de sistemes de realització mòbils, amb múltiples càmeres que ofereixen una alta resolució de so i imatge. Racks que integren enregistradors en múltiples formats, i enregistrament de back up per evitar problemes no desitjats. La tecnologia actual permet fer una realització amb càmeres robòtiques. Això et permet un total control, tant en zoom, com panoràmiques, focus, diafragmes, etcètera.

El Streaming ajuda a evitar costos de desplaçaments i que l'esdeveniment es pot seguir des de qualsevol ordinador. Els nous usuaris digitals utilitzen els seus múltiples dispositius mòbils (Tablets, telèfons, etc) per accedir a la informació sense barreres de localització.

El Streaming és una eina clau en la difusió dels esdeveniments actuals, augmentant-ne l'impacte i la difusió. MD ofereix el lloguer de streaming per a esdeveniments a Barcelona i la resta de la península. Creem continguts per emetre's durant la retransmissió, com a càpsules de patrocini fàcilment inseribles.

L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot utilitzar un servidor de vídeo dedicat, que es fa servir/lloga per a l'esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Quin és el nombre d'assistents per a un esdeveniment a Streaming?
Via Zoom, el límit d'assistents és des de 2 fins a 10.000, depenent de la mida de la llicència. Els plans per a seminaris web són de 100, 500, 1.000, 3.000, 5.000 o 10.000 participants.
És possible ancorar els ponents VIP?
Zoom us permet mostrar la galeria d'usuaris o poder ancorar els ponents VIP. Ancorar significa poder tenir fixos en pantalla a 2, 6 o fins a 9 ponents, sigui quina sigui la teva selecció, o 49 en galeria per ordinador.
Es pot mutejar els assistents?
L'aplicació us permet silenciar (mutejar), a tots els usuaris exceptuant els ponents. Apagar els micròfons dels assistents és molt útil per evitar interferències a l'àudio.
Puc retransmetre l'esdeveniment a xarxes socials oa la meva web?
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També es pot fer servir un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment i poder incrustar al domini del client.
Puc habilitar un xat al streaming?
Durant l'esdeveniment es pot utilitzar l'opció de xat en viu o desactivar-ne l'ús. Es poden enviar missatges privats de forma individual o missatges a tot un grup
El ponent pot compartir escriptori?
El ponente puede compartir su escritorio para mostrarlo a los usuarios conectados. Esto le permite reproducir cualquier tipo de presentación. El anfitrión puede deshabilitar esta función cuando le convenga.
Es poden titular els noms i els càrrecs dels ponents?
Cap problema en titular noms i càrrecs. Mitjançant solucions de programari com la VMix, podem fer streaming integrant títols estàtics i dinàmics. Aquesta eina porta integrada moltes plantilles, però també hi ha la possibilitat de crear-les per personalitzar-les al nostre gust i estètica.
Es pot emetre l'esdeveniment mitjançant multicàmera?
És factible i recomanable emetre l'esdeveniment amb multicàmeres per aportar professionalitat a l'streaming. La tecnologia actual permet fer una realització amb càmeres robòtiques a la pròpia VMix, sense taules de vídeo externes. Això et permet un total control d'aquestes, tant en zoom, com panoràmiques, focus, diafragmes, etcètera.
L'esdeveniment es pot emetre des d'un plató professional o des de la meva empresa?
És possible realitzar un esdeveniment online des d'un plató professional, o des de qualsevol lloc, trencant les barreres de les limitacions físiques i geogràfiques, per a una audiència cada cop més en línia i interactiva.
Què és lopció multiview?
L'opció multiview ens permet veure en una sola pantalla diferents fonts. Això és útil quan per exemple connectem amb diferents seus i volem veure en una mateixa pantalla tots els ponents, les seves presentacions o connexions en directe d'altres àrees de la localització on ens trobem.