Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'equips d'il·luminació per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals t'ofereix una gran varietat d'il·luminació LED en lloguer. Llums espectaculars amb sistemes de control professionals i tecnologia sense fils 

Àmplia gamma d'il·luminació LED de lloguer

MD disposa d'un ampli ventall de llum professional de lloguer per a tot tipus d'esdeveniments. La llum requereix un tracte preferencial, ja que el seu disseny i colorimetria tant a grans com a petits espais aporten personalitat i estètica a l'esdeveniment.

La tecnologia LED té menys consum i atorga una gran gamma de colors, fàcilment modificables mitjançant taules de llum.

Qualsevol espai és fàcilment transformable amb la nostra àmplia gamma de projectors de lloguer que generen efectes elegants.

Oferim des d'equips d'il·luminació per a rodatges, a il·luminació per a esdeveniments. Disposem de trípodes amb barra en forma de T per a petits espais, equipats amb focus LED controlats per taula d'il·luminació professional, i la possibilitat de memoritzar diferents presets. En esdeveniments de format mitjà i gran, treballem amb estructures on penjar els múltiples focus i capacitat d'il·luminar grans recintes.

Disposem també de canons de seguiment, splitters i dimmers, barres de led, caps mòbils, i efectes com ara strobe, textures, màquina de fum, bombolles...

La tecnologia actual ofereix qualitat juntament amb elegància i un gran disseny capaç de mimetitzar-se a l'entorn com és el cas de la nostra il·luminació RGBA LED Par Quad-4. Uns focus que disposen d'una bateria potent de llarga autonomia i es poden operar mitjançant control remot, evitant tot tipus de cables minimitzant l'impacte visual.

Oferim transformar qualsevol espai amb llum ambient, llum general, il·luminació decorativa o puntual. I disposem de tots els equips audiovisuals necessaris per complementar l´esdeveniment, amb projectors làser, pantalles LED de múltiples mides i formats, videowall, equips professionals de so, monitors, sistemes de control professionals de gestió de continguts, etcètera.

Comptem amb la nostra flota de vehicles, un gran equip humà, material audiovisual i les nostres pròpies instal·lacions.

MD Servicios Audiovisuals us ofereix lloguer d'equips d'il·luminació a Barcelona i la resta de la península.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és un truss?
Un trus és un conjunt de barres d'alumini soldades, que s'utilitzen de forma modular per enllaçar-les i aconseguir estructures elevades per a escenaris on poder subjectar per exemple focus i altaveus.
Què és un preset d'il·luminació?
Previ a l'esdeveniment es procedeix a il·luminar durant els assaigs, i aquests valors es poden desar com a presets. Això permet memoritzar una llum per a cada moment.
Què és un focus mòbil?
Un focus mòbil és aquell que mitjançant la taula de control, podem moure el feix de llum de forma horitzontal i vertical. Segons el model també és possible canviar-ne el color i el disseny.
Què és un Gobo?
Un gobo és una peça de metall, dissenyada per col·locar davant del focus i projectar el seu disseny normalment a parets. El disseny es pot encarregar prèviament i acostumen a ser logotips o claims de l'esdeveniment.
Què és la llum de contra?
La llum de contra és aquella que il·lumina la persona/objecte des del darrere, en direcció oposada a la càmera o audiència. S'utilitza per generar efectes o aconseguir un volum més gran, i distanciar el subjecte/objecte del fons per guanyar profunditat.
Què és el llum de faristol?
El llum de faristol s'utilitza per il·luminar les possibles notes que porta el ponent, o l'espai de treball del faristol. Pot ser de flexo, o és el mateix faristol el que la porta integrada de forma fixa.
Què és la llum decorativa?
La llum decorativa es fa servir per crear l'atmosfera que no aconseguim amb la llum general. És freqüent il·luminar columnes amb colors, parets, il·luminar mobiliari, parts del decorat... També s'utilitzen barres de LED, garlandes de bombetes led, espelmes, etcètera.
Què és la pantalla de privadesa d'un Dj?
Una pantalla de privadesa és un paravent plegable que s'ubica davant del Dj simulant que és una cabina.
Què és la llum photocall?
En molts esdeveniments hi ha un photocall, un espai reservat perquè els convidats es facin fotos i puguin compartir-lo a xarxes socials. Normalment porten imprès el nom de la marca, logotip, o de vegades només són bodegons amb producte. La llum és primordial perquè surtin bones fotografies, amb focus amb viseres, de vegades amb contres, i amb la seguretat d'estar operativa tot l'esdeveniment.
Què és un canó de seguiment?
Un canó de seguiment és aquell que s'utilitza per seguir l'actor, el cantant, el ponent, o qualsevol altre en moviment, amb la capacitat de fer el seguiment a certa distància i operar-ne tant la intensitat com l'angle.