Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'equips de so per esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals t'ofereix equips de so en lloguer, de les principals marques i d'última generació.

El nostre estoc permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d'oferir una total nitidesa de so. Oferim assessoria i producció tècnica per cobrir les necessitats de qualsevol tipus d'esdeveniment. 

Equips de so en lloguer per a congressos, convencions, showcookings i estands

Ens avalen més de 30 anys d´experiència amb milers d´actes i convencions realitzades. Disposem de tot tipus de microfonia de lloguer. Treballem amb les millors marques i emetem tot tipus de contingut multimèdia, música ambient, música premiats, avisos mòbils, so de vídeos etcètera.

A MD Servicios Audiovisuals dissenyem els projectes minimitzant l'impacte visual en determinats entorns que requereix un tracte audiovisual respectuós amb la seva arquitectura.

Sonoritzem tant esdeveniments a l'interior com a l'exterior. El tipus desdeveniment implica el muntatge i tots els seus complements. Molts actes requereixen una instal·lació bàsica, amb altaveus ubicats al seu trípode, o la pròpia estructura d'aquests. Però altres plantegen desafiaments com un so “volat”, els quals van penjats en llargues estructures, o en truss dissenyats modularment per complementar estèticament l'esdeveniment.

Disposem de rack de premsa (Spilter), perquè es puguin connectar els diferents mitjans i disposin d'un so de qualitat. O si l'esdeveniment es complementa amb un Dj, haureu de disposar d'una taula controladora per a Disck Jockeys, o elements com pantalles de privadesa, pantalles LED per a Disck Jockeys, etcètera.

Oferim el lloguer de micròfons de faristol, micròfons de mà per a preguntes entre el públic, micròfons sense fil de solapa, micròfons de taula amb botó d'encesa/apagat...

Lloguem i instal·lem equips de so a congressos, convencions, fires, estands, showcookings, juntes generals, juntes accionistes, rodes de premsa, conferències i tot tipus d'esdeveniments. Oferim assistència tècnica durant l'acte amb tècnics de so presents per evitar qualsevol problema durant l'esdeveniment.

MD Servicios Audiovisuals us ofereix lloguer d'equips de so a Barcelona i la resta de la península, i us ofereix supervisió durant l'esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

És possible sonoritzar un esdeveniment a l'exterior?
Sonoritzar un exterior no és més complex, però si requereix un control de cobertura de pressió sonora, per la qual cosa la col·locació estratègica d'altaveus serà fonamental.
Com puc subministrar corrents als equips audiovisuals d'un esdeveniment exterior?
En esdeveniments exteriors, se sol treballar amb grans generadors que subministren corrent a tots els equips.
Què és un rack de premsa?
Un rack de premsa és un distribuïdor de senyal que subministra a la premsa el so de lesdeveniment en alta qualitat.
És possible enregistrar l'àudio de l'esdeveniment?
És freqüent a molts esdeveniments que el client necessiti l'àudio de l'esdeveniment. Els gravadors faciliten el so en els formats més estandarditzats.
Què és un altaveu monitor?
Els altaveus monitors estan orientats cap al ponent, l'artista, cantant, etcètera, en lloc de l'orientació clàssica cap al públic. Es fan servir perquè es puguin escoltar
Què significa PA a l'àudio?
Els sistemes de so PA de l'anglès Public Address (públic i dirigit) són qualsevol sistema electrònic que s'utilitzi per amplificar el volum d'una font de so adreçada a un públic.
Què és el rider d'audio?
Un rider és el document on els artistes detallen les seves necessitats tècniques que requereixen per dur a terme el seu espectacle i serveix de guia per a l'empresa de serveis audiovisuals.
Què és el sistema line array?
Un line array és un sistema d'altaveus que es compon d'una sèrie d'unitats idèntiques acoblats entre si en una estructura en línia i alimentats en fase, que creen una font quasi-lineal de so.
Què és el control de pressió sonora?
El nivell de pressió sonora determina la intensitat del so (decibels – dB). El seu mesurament permet la col·locació estratègica d'altaveus per sonoritzar amb eficàcia qualsevol espai.
Què és la reflexió del so?
El so es projecta mitjançant ones que poden rebotar o ser absorbida. Una visita tècnica prèvia sumat al posterior estudi en preproducció, facilitarà el disseny de muntatge per aconseguir una bona acústica.