Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tot el que necessites saber sobre els Esdeveniments amb Zoom

25-01-2022

Si estàs pensant a fer un esdeveniment amb Zoom, això és tot el que has de saber:

NOMBRE ASSISTENTS

El límit d'assistents és de 2 a 10.000, depenent de la mida de la llicència. Els plans per a seminaris web són de 100, 500, 1.000, 3.000, 5.000 o 10.000 participants.

ANCLATGE / GALERIA
Zoom us permet mostrar la galeria d'usuaris o poder ancorar els ponents VIP. Ancorar significa poder tenir fixos en pantalla a 2, 6 o fins a 9 ponents, sigui quina sigui la teva selecció, o 49 en galeria per ordinador.

MUTEJAR
L'aplicació us permet silenciar (mutejar), a tots els usuaris exceptuant els ponents. Apagar els micròfons dels assistents és molt útil per evitar interferències a l'àudio.

SERVIDOR DEDICAT
L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També podeu utilitzar un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment, i poder incrustar en el domini del client.

PREGUNTES / RESPOSTES
L'aplicació permet fer preguntes en mode reunió. Permet fins i tot poder fer-les de forma anònima. Els assistents poden veure les preguntes enviades i votar a favor de les més interessants. D'aquesta manera l'amfitrió i els coanfitrions poden veure quines respostes interessaran més als assistents. Alhora, els assistents poden afegir comentaris addicionals a les preguntes enviades.

XAT
Durant l'esdeveniment es pot fer servir l'opció de xat en viu o desactivar-ne l'ús. Es poden enviar missatges privats de manera individual o missatges a tot un grup.

ENQUESTES
Zoom et permet fer enquestes en directe i conèixer els resultats al moment. Les votacions també es poden fer de forma anònima. Un cop finalitzades, podeu descarregar l'informe de les votacions. Només l'amfitrió pot editar o afegir votacions durant la reunió.

COMPARTIR ESCRIPTORI
El ponent pot compartir el vostre escriptori per mostrar-lo als usuaris connectats. Això us permet reproduir qualsevol mena de presentació. L'amfitrió pot desactivar aquesta funció quan us convingui.

SALES / TALLERS
L'aplicació permet crear múltiples sales anomenades Breakout Rooms. La seva utilitat és la de poder commutar de la sala plenària múltiples sales per poder realitzar tallers, etcètera. Una reunió de Zoom es pot dividir fins a 50 sessions independents de/fins a 200 participants. Si t'interessa un nombre més gran de participants la divisió en 30 sales de fins a 400 usuaris, o 20 sales de fins a 500 membres.

CONTRACTACIÓ EMPRESA EXTERNA
Segons la magnitud de l'esdeveniment, és recomanable contractar una empresa externa que ofereixi un servei professional de realització d'esdeveniments amb Zoom. Els tècnics audiovisuals s'encarreguen de gestionar els continguts segons el programa de l'esdeveniment. Entre les seves responsabilitats hi ha l'ancorat i el muteig d'usuaris, creació de sales, habilitar xats, enquestes, etcètera. Són també responsables de compartir tota mena de continguts, com ara vídeo, àudio o power points, organitzats prèviament en la preproducció conjunta amb el client.
Es fan proves de so i vídeo prèvies amb els ponents, per minimitzar errors durant l'esdeveniment. A més, l'empresa s'encarrega de la contractació del servidor dedicat o difusió a les xarxes socials. 

Una empresa externa et facilita treballar en Chroma Key (pantalla verda), per poder generar fons personalitzats en grafisme, així com càmeres i la realització en directe.

Daniel Valldosera
AV Head Technician
MD Serveis Audiovisuals


MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència d'esdeveniments amb Zoom, i t'aporta coneixement perquè el teu esdeveniment sigui un èxit. Contacta'ns!

Accedeix aquí para veure el projecte M Schools realizat amb Zoom.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter