Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

¿Com realitzar un esdeveniment online des de la teva empresa?

19-05-2020

MD Serveis Audiovisuals t'ofereix poder realitzar el teu esdeveniment en línia des del teu propi lloc de treball, trencant les barreres de les limitacions físiques i geogràfiques.

Som especialistes en retransmetre esdeveniments en streaming per a una audiència cada cop més en línia i interactiva, oferint-te instal·lació i supervisió. Emissions en directe fàcils de visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet.

El nostre organitzador d'Esdeveniments Virtuals us proposarà:

Espai

Durant la preproducció de l'esdeveniment, se seleccionarà el millor lloc dins de l'empresa per muntar el plató. El productor prendrà mesures per proposar el tipus d'audiovisuals que s'adaptin més a l'espai ia la idea que el client té al cap.

Escenografia

La proposta inclourà diferents escenografies audiovisuals (pantalles LED planes, còncaves i convexes, així com projecció làser, pantalles, monitors LED cortinatge, tarimes, etcètera). Els renders faciliten la visualització d'aquesta, i el client veurà la idea inserida a les pròpies fotografies fetes durant la visita per comprovar l'espai.

Continguts

Els ponents acostumen a emetre tota mena de continguts. Una empresa de serveis audiovisuals us facilitarà tant l'emissió, com la inserció de tot tipus de continguts (Ppt, Keynote, Movs, Mpeg, Avi, Mp3, Wav, Aiff, etcètera). També t'assessorarà en els drets musicals per poder emetre a totes les plataformes sense possibles censures.

Titulació

Els programaris utilitzats per als esdeveniments en línia han de permetre la titulació de Noms, Càrrecs, banners publicitat, preguntes etcètera. Una bona preproducció juntament amb el client facilitarà i garantirà un esdeveniment sense errors.

Creació de continguts

Certs esdeveniments requereixen de la creació de continguts per emetre's durant la retransmissió, com poden ser les càpsules de patrocini fàcilment inseribles, cartells de programa, schedule, breaks, anuncis de ponències, etcètera. El productor de l'esdeveniment us posarà en contacte amb els departaments que realitzen continguts.

Mobiliari

Certs esdeveniments requereixen de faristols, tarimes i mobiliari. Aquests es troben a lloguer, i poden completar l'escenografia si fos necessari.

So

Un esdeveniment en línia requereix de so, i més si s'escull la modalitat d'esdeveniment híbrid. L'organitzador d'esdeveniments virtuals us assessorarà tant en el tipus d'altaveus que cal, com en la microfonia sense fil d'última generació.

Il·luminació

La il·luminació és un complement necessari per oferir una bona qualitat d´imatge. Alhora, pot aportar estètica a l'esdeveniment mitjançant la seva diversa colorimetria.

Realització en directe

La realització en directe es pot fer amb múltiples càmeres professionals. Tot depèn de la magnitud o tipus desdeveniment.

Streaming

És imprescindible comptar amb una empresa de serveis audiovisuals que pugui oferir Streaming professional sense interrupcions i inseribles a xarxes socials.

Pressupost

L'organitzador d'esdeveniments virtuals us farà arribar el pressupost sense compromís.

MD Serveis Audiovisuals et facilita poder realitzar el teu esdeveniment online sense sortir de la teva oficina. La teva audiència podrà accedir a la informació sense barreres de localització mitjançant els dispositius mòbils (Tablets, telèfons, etc).
Contacta amb el nostre organitzador d'esdeveniments virtuals.

Esdeveniments Online a Barcelona i Madrid

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter