Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de televisors i monitors LED per esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals disposa d'una gran varietat de televisors LED de lloguer per a estands, fires, presentacions de producte i tota mena d'esdeveniments. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors ultra prims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.

Televisores LED en alquiler para stands, ferias y presentaciones de producto

Disposem d´una gran varietat de televisors LED, amb la capacitat de cobrir grans àrees, de múltiples mides i resolucions. Oferim de lloguer grans televiors de 86” (217 cm) amb una presició superior de tons i colors. La compatibilitat dels TV UHD de LG amb els assistents Google Assistant, Alexa d'Amazon, Apple AirPlay i HomeKit*, entre d'altres, fa que controlar el TV i els dispositius connectats a aquest sigui fàcil i ràpid.

Disposem de múltiples peanyes i suports professionals de peu, regulables a diferents alçades i oferim transport i instal·lació. Són ideals per a qualsevol tipus d'estands, congrés, fira, presentació...

Disposem d´estructures per a comfort monitor. Són estructures de terra per col·locar monitors amb l'angle just perquè el ponent pugui seguir la seva presentació, i no tingui la necessitat de donar l'esquena a l'audiència per mirar la pantalla. I suports unicol o truss, que utilitzem per repartir la imatge a esdeveniments on l'escenari queda llunyà. Això ens permet apropar el senyal del directe a qualsevol punt de la sala o fora d'aquesta. Per fer-ho utilitzem distribuïdors de senyal professionals que mantenen una qualitat d'imatge excepcional.

Els nostres suports admeten els televisors en posició vertical, per a aquells esdeveniments on el contingut no és horitzontal. Són modificables en alçada, i amb la robustesa necessària per a esdeveniments amb alt trànsit de gent.

Els nostres monitors LED de lloguer a Barcelona i la resta de la península, permeten la reproducció de vídeo per USB, amb opció LoopMode, que repeteix el contingut constantment en diferents formats.

Disposem també d'altaveus per si es requereix més volum o fer arribar el so a diverses localitzacions, i ordinadors Mac/Windows amb diferents resolucions i llicències en vigor per a presentacions en PPT etcètera.

El lloguer de monitors LED és una solució molt econòmica de gran impacte i de gran fiabilitat. MD Servicios Audiovisuals us ofereix les tecnologies més actuals per poder aportar una gran qualitat d'imatge.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

En llogar un Televisor LED s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'un Televisor LED pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Quin tipus de continguts admet un Televisor LED de lloguer?
Els Televisors LED admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Es pot connectar un PC al Televisor LED?
La majoria de Televisors LED disposen dentrada HDMI i VGA per poder connectar un ordinador portàtil.La majoria de Televisors LED disposen dentrada HDMI i VGA per poder connectar un ordinador portàtil.
Puc connectar-me al Televisor LED mitjançant Apple AirPlay?
Hi ha Televiors LED amb assistents Google Assistant, Alexa d'Amazon, Apple AirPlay i HomeKit*, entre d'altres, fa que controlar el TV i els dispositius connectats sigui fàcil i ràpid.
Els Televisors LED disposen de suport per aguantar-los o algun tipus de peu?
Els Televisors LED disposen del clàssic suport de taula, i hi ha peus de lloguer per elevar-los a majors alçades.
Puc connectar un USB amb un vídeo?
La majoria de Televisors LED disposen dentrada USB, i poden reproduir diferents formats de vídeo. A més, per a fires, exposicions, etcètera, compten amb l'opció Loop mode, que creen un bucle sense fi perquè es reprodueixi constantment.
Què és un comfort monitor?
Un comfort monitor és aquell que se situa davant del ponent perquè aquest pugui seguir la seva presentació. Reprodueix el mateix que es veu a la pantalla, evitant així que el ponent de l'esquena a l'audiència per haver de mirar la pantalla principal.
Què és un programari multipantalla?
El programari multipantalla permet compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics o imatges en directe, de manera que puguin ser reproduïts simultàniament a una pantalla, perfectament sincronitzats i en alta resolució.
Hi ha monitors LED tàctils de lloguer?
El lloguer de pantalla tàctil sol ser habitual a fires i estands, de diferents mides i suports.
Què són els monitors de suport?
En esdeveniments on la pantalla queda a certa distància, es fa complicat veure el contingut a la pantalla i fins i tot al ponent. La solució és ubicar estratègicament televisors LED per la sala i reproduir el mateix contingut que la pantalla o el senyal en directe de càmera.