Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de videowall per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de Videowall a Barcelona i la resta de la península, en diferents mides i configuracions. El Videowall és un sistema configurable de monitors capaç de fer una única imatge. 

Lloguer de Videowall per a presentacions a premsa, exposicions i aparadors

El videowall és l'audiovisual perfecte per a fires i presentacions a premsa, exposicions, aparadors i presentacions de producte. MD obté una gran qualitat d'imatge calibrant totes les pantalles perquè tinguen una brillantor, contrast i color homogenis. Les pantalles, a més, han superat els tests de qualitat més estrictes del mercat i garanteixen un visionat òptim en qualsevol condició mediambiental.

MD també crea continguts podent configurar el videowall de diferents formes i orientacions. Vídeos concebuts per poder posicionar-se segons convingui en els diferents monitors, realitzant xous espectaculars amb múltiples relacions d'aspecte més enllà dels clàssics 16:9 o 4:3.

El seu disseny ultraprim i lleuger facilita el transport i instal·lació en qualsevol lloc i alçada. El seu baix consum i poc manteniment fa del videowall un gran comodí per als esdeveniments. MD lloga també equips informàtics portàtils per reproduir tot tipus de continguts (Fotografies, PPt, Quick Time, AVI, Windows Media Video, MPEG4, MP3, Aiff, Wav etc), la majoria en loop mode de reproducció contínua.

El seu disseny i qualitat visual fan del vídeo wall una eina perfecta per utilitzar-se com a panells informatius, com a museus, exposicions, centres comercials, etcètera.

També és possible retransmetre senyal en directe mitjançant els nostres Racks de realització multicàmeres, amb una qualitat d'imatge superior. Cambres 4k, steadycams, grues, o càmeres robotitzades.

Som un ampli equip humà amb diferents capacitats per fer la supervisió durant l'esdeveniment, desenvolupament tècnic, anàlisi i seguiment durant l'acte. Comptem amb les nostres pròpies instal·lacions, vehicles, material tècnic i els millors professionals per donar servei i les millors solucions a qualsevol esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

En llogar un Videowall s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'un Videowall pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Quin tipus de continguts admet un Videowall de lloguer?
Els Videowall admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Hi ha diferents dissenys i mides de Videowall de lloguer?
La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de Videowalls gegants.
Es pot connectar un PC al Videowall?
Hi ha múltiples sistemes de gestió de continguts per connectar, reproduir i emetre tot tipus de presentacions, podent adaptar la mida de pantalla al format de presentació i viceversa.
Què és exactament un Videowall?
Un Videowall consta de diferents monitors i un sistema que és capaç de generar una única imatge gran atribuint a cada monitor un tros d'imatge.
És possible visualitzar diferents fonts en un videowall de lloguer?
Un Videowall té la capacitat de visualitzar una única imatge (font), o diferents simultàniament, i la capacitat d'escalar-les i distribuir-les, o posicionar-les a estètica i gust del client.
Un Vídeo Wall admet senyal de càmera?
És factible emetre des de la pròpia cambra, o des d'un rack de realització. Moltes presentacions es basen en l'emissió de senyal de càmera, i d'altres combinen continguts com a power point amb senyal de càmera, creant una posada en escena dinàmica i elegant.
Quina relació d'aspecte té un videowall?
Com que és una composició modular, un vídeowall ens pot oferir moltes alternatives, des del clàssic 16:9, al 4:3, o relacions d'aspecte fora dels estàndards per a presentacions més creatives. Per això, l'elecció del nombre de monitors tant d'alt com de llarg, ens marcarà la relació.
És possible ubicar un contingut en un únic monitor mentre en veiem una altra de diferent al conjunt restant?
Podem ubicar diferents fonts en diferents monitors alhora, mentre el conjunt restant fa només una imatge. Els sistemes de gestió de continguts faciliten aquest procés.
Es pot instal·lar un vídeowall en posició vertical?
Molts continguts han estat concebuts per visualitzar-se en vertical. El vídeowall permet la instal·lació vertical creant una estètica espectacular.