Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'equips informàtics i ordinadors per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals lloga equips informàtics per a tot tipus d'esdeveniments. Disposen de llicència en vigor per als principals programes informàtics (Word, PPT, Excel etc).

Tenim un ampli estoc en ordinadors MAC / PC de les principals marques, tant portàtils com estacionaris i amb diferents resolucions / sortides en 4k. 

Ordinadors de lloguer per a formacions, congressos i reunions

Disposem dels principals programes informàtics amb la llicència en vigor i reproductors multimèdia per a visualitzar i emetre els còdecs de vídeo i àudio més comuns (Quick Time, Windows Media Vídeo, Mpeg4, Avi, MP3, AIFF, Wav ...).

Disposem d'ordinadors per a esdeveniments, fires, exposicions, formacions, congressos mèdics, reunions i com a reproductor de continguts en convencions.

Són equips d'alta qualitat i última generació, amb ports HDMI o VGA. Incorporen uns petits altaveus i sortida de so per amplificar mitjançant megafonia. Disposem de distribuïdors de senyal per emetre en diversos punts (projectors, monitors LED, pantalles LED, Videowall etc). MD Serveis Audiovisuals complementa el lloguer d'ordinadors a Barcelona, ​​oferint servei, transport i instal·lació i tots els equips audiovisuals per a dur a terme qualsevol esdeveniment.

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal