Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'equips informàtics i ordinadors per a esdeveniments

MD Serveis Audiovisuals lloga equips informàtics per a tot tipus d'esdeveniments. Disposen de llicència en vigor per als principals programes informàtics (Word, PPT, Excel etc).

Tenim un ampli estoc en ordinadors MAC / PC de les principals marques, tant portàtils com estacionaris i amb diferents resolucions / sortides en 4k. 

Ordinadors de lloguer per a formacions, congressos i reunions

Disposen dels principals programes informàtics amb la llicència en vigor i reproductors multimèdia per visualitzar i emetre els còdecs de vídeo i àudio més comuns (Quick Time, Windows Media Vídeo, MPEG4, Avi, MP3, Aiff, Wav…).

Disposem d'ordinadors per a esdeveniments, fires, exposicions, formacions, congressos mèdics, reunions. Instal·lem com a reproductor de continguts en convencions i grans esdeveniments. Llicenciem programaris de reproducció multimèdia com Qlab, per a esdeveniments complexos on s'emeten múltiples continguts.

Els nostres ordinadors són equips d'alta qualitat i darrera generació, amb ports HDMI o VGA. Incorporen uns petits altaveus i sortida de so per amplificar-se mitjançant megafonia. Disposem de distribuïdors de senyal per emetre's a diversos punts (projectors, monitors LED, grans pantalles LED, Videowall etc).

Hi ha cables de seguretat amb pany de combinació, que solen utilitzar-se en fires que es prolonguen diversos dies. Un cable de seguretat amb material dʻacer que sʻadapta a la majoria de portàtils.

Oferim transport i instal·lació, així com supervisió durant l´esdeveniment. Servei 24/365

MD Servicios Audiovisuals complementa el lloguer d'ordinadors a Barcelona, oferint servei, transport i instal·lació i tots els equips audiovisuals per dur a terme qualsevol esdeveniment.

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Un ordinador de lloguer disposa dels principals programes informàtics?
Disposen dels principals programes informàtics amb la llicència en vigor (Ppt, Word, Excel...), i reproductors multimèdia per visualitzar i emetre els còdecs de vídeo i àudio més comuns (Quick Time, Windows Media Vídeo, MPEG4, Avi, MP3 , Aiff, Wav…).
Hi ha suports per col·locar monitors LED?
Hi ha diferents suports per a monitors LED que permeten la seva col·locació a diferents alçades i fins i tot suports per subjectar a la paret.
Hi ha monitors LED tàctils de lloguer?
El lloguer de pantalla tàctil sol ser habitual a fires i estands, de diferents mides i suports.
Hi ha tauletes o ipads de lloguer?
Si n'hi ha, amb capacitat de subministrar múltiples unitats.
Hi ha algun tipus de seguretat per impedir el robatori de portàtils?
Hi ha cables de seguretat amb pany de combinació, que solen utilitzar-se en fires que es prolonguen diversos dies.
És possible connectar lordinador portàtil en una TV?
Els portàtils de lloguer disposen de sortida HDMI i VGA, cosa que facilita la connexió a Monitors i televisiors LED
Puc reproduir un vídeo des de l'ordinador?
Els ordinadors de lloguer porten inclosos programes com VLC, que faciliten la reproducció dels arxius de vídeo més comuns (Mpeg4, AVI, Quick Time, Mkv...)
Hi ha cables HDMI de lloguer?
Els ordinadors portàtils es poden subministrar amb cable HDMI si és requerit i sense cost afegit.
Puc reproduir àudio des de l'ordinador?
Els ordinadors de lloguer porten una sortida per a so i petits altaveus integrats. Amb programes tipus VLC, que faciliten la reproducció dels fitxers d'àudio més comuns (Mp3, Aiff, Wav...)
L'ordinador de lloguer té lector de targetes SD?
L'ordinador disposa de lector de targetes SD i micros SD utilitzant adaptador. A més, té lector d'USB per a discs durs externs.