Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'altres materials audiovisuals

MD Serveis Audiovisuals disposa en lloguer de tot el necessari per dur a terme el teu esdeveniment. Durant més de 30 anys d'experiència, hem anat adquirint diferent material per satisfer les necessitats dels nostres clients. 

Lloguer de tarimes, cortines i estructures per a esdeveniments i ponències

Oferim el lloguer de faristol de metacrilat a Barcelona i la resta de la península, per a tot tipus d'esdeveniments, amb un disseny elegant i adaptats per a microfonia.

Disposem de cortinatge per a esdeveniments i tarimes de diferents mides i mesures. Estructures de Truss, sistemes de rigging per penjar material audiovisual etcètera.

Tenim una àmplia gamma de pantalles de projecció, amb infinitat de mesures i proporcions tant d'interior com per a esdeveniments a l'aire lliure. Pantalles per projecció frontal i projecció retro (per darrere), que impedeixen que l'audiència vegi el projector. Disposem d'Holo Screen per a entorns on requereix un tracte de disseny diferent i més minimalista. Disposem també de passador de diapositives sense fil ideals per a ponències. Lloguem intercoms i un llarg etcètera de material audiovisual per a esdeveniments.

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal