Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer d'altres materials audiovisuals

MD Serveis Audiovisuals disposa en lloguer de tot el necessari per dur a terme el teu esdeveniment. Durant més de 30 anys d'experiència, hem anat adquirint diferent material per satisfer les necessitats dels nostres clients. 

Lloguer de tarimes, cortines i estructures per a esdeveniments i ponències

Oferim el lloguer de faristol de metacrilat a Barcelona i la resta de la península, per a tot tipus d'esdeveniments, amb un disseny elegant i adaptats per a microfonia. Faristols fàcilment customitzables amb el logotip o el claim de l'esdeveniment.

Disposem de cortinatge per a esdeveniments i tarimes de diferents mides i mides. Tarimes per a càmeres, on es requereix una elevació d'aquestes, traimes per a Disc Jockey, etcètera. Estructures de Truss, sistemes de rigging per penjar material audiovisual.

Tenim una àmplia gamma de pantalles de projecció, amb infinitat de mides i proporcions tant d'interior com per a esdeveniments exteriors. Pantalles per a projecció frontal i projecció retro (projecció del darrere), que impedeixen que l'audiència vegi el projector. I oferim cortinatge negre "embellidor", per a les estructures de pantalles. Disposem de Holo Screen per a entorns on requereix un tracte de disseny diferent i més minimalista.

Disposem de suports per a monitors LED de diferents mides, i estructures per a monitors comfort per ubicar-se a terra amb angle per a ponent.

Tenim pantalles de privadesa, que són paravents amb estructura de metall negre molt elegant, els quals es poden empalmar per realitzar llargues longituds. Això permet preservar l‟estètica de l‟esdeveniment i dissimular la presència de la taula on s'ubica el control amb tot el material audiovisual i els tècnics.

Lloguem distribuïdors per a circuits tancats de múltiples monitors LED o projeccions, i disposem de racks de premsa per subministrar assenyala els diferents mitjans informatius.

Disposem també del lloguer de passador de diapositives sense fil ideals per a ponències. Lloguem intercoms, walkie talkies, punters làser i un llarg etcètera de material audiovisual per a esdeveniments.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!

Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és una pantalla de privadesa?
Una pantalla de privadesa és un paravent d'estructura elegant de metall negre i tela, que s'utilitza per cobrir les taules de control dels tècnics, i minimitza l'impacte visual de l'esdeveniment.
Què és un passador de diapositives?
Un passador de diapositives és un comandament sense fils mitjançant el qual el ponent pot avançar o retrocedir la presentació de l'ordinador.
Què és un rack de premsa?
Un rack de premsa és un distribuïdor de senyal que subministra a la premsa el so de lesdeveniment en alta qualitat.
Què és un comfort monitor?
Un comfort monitor és aquell que se situa davant del ponent perquè aquest pugui seguir la seva presentació. Reprodueix el mateix que es veu a la pantalla, evitant així que el ponent de l'esquena a l'audiència per haver de mirar la pantalla principal.
Què és un distribuïdor de senyal?
Un distribuïdor de senyal és un aparell mitjançant el qual un senyal de vídeo o àudio el pot distribuir en múltiples sortides sense pèrdues de qualitat.
Què és un faristol adaptat per a microfonia?
Un faristol adaptat per a microfonia ja disposa del cablejat integrat col·locat estèticament, i les connexions de so entrada/sortida cànon, que faciliten la seva instal·lació.
Els Televisors LED disposen de suport per aguantar-los o algun tipus de peu?
Els Televisors LED disposen del clàssic suport de taula, i hi ha peus de lloguer per elevar-los a majors alçades, i amb la robustesa necessària per ubicar-se en esdeveniments amb multitud de gent.
Què és una tarima de càmera?
Molts esdeveniments requereixen elevar les càmeres per esquivar els caps dels convidats. Això s'aconsegueix amb tarimes d'estructura d'aranya, amb l'espai ideal per ubicar l'operador, el trípode i la càmera.
Què és l'embellidor de pantalles?
Les pantalles de projecció s'enlairen en una estructura d'alumini. La part de baix queda descoberta i es fan servir embellidors per tapar la vista. Aquests són de tela negra elegant, i de fàcil col·locació mitjançant velcro.
Què és un faristol customitzable?
Un faristol customitzable és aquell que el seu frontal és pla, facilitant la col·locació i enganxat d'elements serigrafiats amb el logotip o claim de l'esdeveniment.