Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Producció audiovisual per a un congrés de mil·lennis

Lloguer de projectors per a esdeveniments a Barcelona

MD Serveis Audiovisuals ofereix una àmplia gamma de projectors i pantalles de lloguer. Si busques un projector de lloguer, heu de tenir en compte que disposem de diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge blending ... 

Lloguer de projectors làser per a presentacions de producte i convencions

Els nous projectors Làser són una gamma de projectors flexibles i eficients amb tecnologia 3DLP, que utilitzen la llum de manera més eficient per mostrar qualsevol imatge, dades o vídeo amb més nitidesa i són extremadament silenciosos.

Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions (edge blending) mitjançant un degradat imperceptible. Utilitzant múltiples projectors aconseguim una imatge molt més lluminosa i d'alta definició.

El nostre sistema de gestió de pantalles disposa d'entrades i sortides 4K, capes i Pips per aconseguir un gran impacte visual, ideal per a convencions, presentacions de producte i congressos. Oferim també realitzacions en directe amb múlti cambra, combinades amb les presentacions dels ponents (Ppt, Keynote, Vídeos, imatges, gràfics...).

Projectem en edificis històrics, façanes, o monuments, mitjançant mapping. Disposem de sales dedició i grafisme per a la creació de continguts.

Disposem també de projectors amb funció Eco Mode que permeten mesurar el consum de Co2 per a esdeveniments sostenibles.

Disposem de petits projectors per a reunions de petit format, amb taules plegables per al projector que s'ajusten a diferents alçades, i pantalles de diferents mides, tant pantalles amb suport de peu (estil trípode), com estructures, o l'opció de volat mitjançant estructura truss.

Lloguem per a festivals de cinema i festivals a l'aire lliure. tenim una llarga experiència en l‟emissió de continguts, amb programari professional per crear llistes d‟emissió. A més, disposem d´equips de so professionals, i lloguer d´il·luminació per a tot tipus d´esdeveniments.

MD Servicios Audiovisuals us ofereix projector de lloguer a Barcelona i la resta de la península, així com producció tècnica audiovisual per al vostre esdeveniment.

Lloguem i instal·lem equips audiovisuals, servei 24h/365

No dubtis a contactar-nos!
Contacta con Miguel Díaz

Contacta amb nosaltres

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, inclús per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dates. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dates i altres drets en comercial@migueldiaz.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat."

Ampliar la noestre Avis Legal

FAQs

Què és un projector làser?
Els projectors utilitzen llums per emetre la llum. La tecnologia actual utilitza una font de llum làser en lloc de la clàssica llum tradicional. Avui, gràcies a la tecnologia làser, els projectors ofereixen una altíssima qualitat d'imatge i més eficiència.
En llogar un projector s'inclou el transport i la instal·lació?
El lloguer d'un projector pot incloure el transport i la instal·lació si es desitja, amb servei 24h/365 dies, i sense límits geogràfics tant a nivell nacional com internacional.
Què és l'Edge Blending?
Per poder fer pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per fer una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per solapar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible. Aquesta solució l'anomenem Edge Blending. Sense aquesta solapació veuríem la unió de tots dos projectors de forma abrupta, causant a l'audiència una visualització desagradable.
Què són els lúmens d‟un projector?
Els lúmens són la mesura que s'utilitza per conèixer la potència d'un projector, la brillantor i la quantitat de llum que és capaç d'emetre. Com més gran sigui la quantitat de lúmens més potència tindrà el projector.
Quin tipus de continguts admet un projector de lloguer?
Els projectors de lloguer admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera. S'utilitzen també amb presentacions a Power Point, Keynote, i hi ha programaris de control per gestionar múltiples continguts.
Quines mides de pantalla es poden fer amb un projector de lloguer?
Són mútiples els formats i mides compatibles amb els projectors de lloguer. Des de petits formats per a reunions de treball internes, fins a grans pantalles per a esdeveniments multitudinaris.
Què és una retroprojecció?
Hi ha pantalles per projectar des del seu frontal, i d'altres que es projecta des de darrere d'aquestes. En segons quin entorn, tant el projector com el control tècnic se situa darrere de la pantalla, amagat al públic. Això permet no envair visualment la sala.
Es pot connectar un PC al projector?
La majoria de projectors disposen dentrada HDMI i VGA per poder connectar un ordinador portàtil.
És possible projectar diversos vídeos simultàniament?
Hi ha diversos sistemes de control per emetre diverses fonts alhora. Tant a nivell so, com a nivell vídeo.
Què és el vídeo mapping?
El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics, però també sobre objectes i diverses figures.