Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

vMix, la solució per a produccions en directe i Streaming

17-02-2022

La vMix és una gran solució per a produccions en directe i Streaming. Aquest programari permet una varietat inesgotable de possibilitats entre les que destaquen:

DIRECTE / REALITZACIÓ CÀMERES

La vMix permet la realització de càmeres en directe des del propi programari, sense necessitat de mescladors de vídeo complementaris.

NDI

El servei NDI s'utilitza per rebre i fer enviaments sense cables, com per exemple per enviar el programa a un streaming tipus zoom. També per enviar el directe a altres seus.

REALITZACIÓ CÀMERES NDI

La tecnologia actual permet fer una realització amb càmeres robòtiques a la pròpia VMix, sense taules de vídeo externes, evitant multitud de cables al set. Això et permet un control total d'aquestes, tant en zoom, com panoràmiques, focus, diafragmes, etcètera.

GRAVACIONS INDEPENDENTS

La VMix us ofereix la possibilitat de gravar diferents continguts alhora. Això s'utilitza per exemple per enregistrar una sola càmera, el programa o fins i tot l'àudio de l'esdeveniment.

TÍTOLS ESTÀTICS I DINÀMICS

Mitjançant solucions de programari com la VMix, podem fer streaming integrant títols estàtics i dinàmics. Aquesta eina porta integrada moltes plantilles, però també hi ha la possibilitat de crear-les per personalitzar-les al nostre gust i estètica. La possibilitat, per exemple, de poder titular els noms dels ponents, aporten professionalitat a l'esdeveniment en directe.

EFECTES DE TRANSICIÓ

La VMix disposa de diversos efectes de transició. Efectes com el tall, la fosa, el zoom, la pàgina, etcètera, ens permet passar d'un pla a un altre de maneres diferents.

SCOREBOARD

VMix us permet col·locar un marcador que pot ser molt útil en esdeveniments esportius, com per exemple el resultat en directe d'un partit de futbol, ​​bàsquet, etcètera. 

TIMER

El timer a la VMix és de fàcil integració. S'utilitza per mostrar temps diferents, com ara quants minuts falten per veure la presentació d'un producte, mostrant un compte enrere per crear expectació a l'audiència. 

TICKER

El programari VMix permet crear tiquets. El Ticker és el scroll, que desplaça els títols al llarg de la pantalla. S'utilitzen sobretot en informatius de televisió i mostren les alertes de darrera hora. És fàcil de manejar i es poden canviar els textos a voluntat del client.

PANTALLES DE CONTINGUT

Durant l'esdeveniment, la VMix permet utilitzar l'opció de pantalles de contingut, que s'integren en directe. Aquestes es fan servir per poder mostrar dades com power points, vídeos, diferents o connexions, sense la necessitat d'ocupar tota la pantalla.

INPUTS IL·LIMITATS

La VMix pot rebre inputs il·limitats de vídeos i imatges. Això permet crear llistats dels vídeos que es llençaran durant l'esdeveniment. 

MIX ÀUDIO

Es pot controlar tot l'àudio sense necessitat de taules de barreges externes, amb qualitat professional i amb un programari molt intuïtiu.

INSTANT REPLAY

Aquesta funció es fa servir sobretot en esdeveniments esportius per mostrar la repetició de jugades, fins i tot amb l'opció de càmera lenta.

SET VIRTUAL

Molts esdeveniments online s'estan realitzant a Chroma Key. La vMix permet integrar ponents a sets virtuals. Això es realitza mitjançant la pantalla verda de chroma Key, eliminant aquest color i substituint el fons per un altre generat gràficament. La VMix porta integrat diversos sets virtuals predeterminats, amb diferents estètiques per escollir. 

PIP

El picture a picture és la superposició d'una imatge sobre el directe. La VMix ens dóna l'opció de 4 capes, podent sobreposar fins a 4 continguts diferents, i ens permet l'opció d'enviar-ho a l'output que vulguem. 

SERVIDOR DEDICAT

L'esdeveniment es pot retransmetre a plataformes com YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo, etcètera. També podeu utilitzar un servidor de vídeo dedicat, que s'utilitza/lloga per a l'esdeveniment.

Accedeix aquí per veure el projecte Govern Digital realitzat amb vMix

 

MD Servicios Audiovisuals disposa de VMix i una àmplia experiència retransmetent esdeveniments online. Contacta'ns!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter