Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tot el que necessites saber per dissenyar el teu propi Set Virtual

14-04-2022

Això és tot el que necessites saber poder dissenyar el teu propi Set Virtual, perquè estigui acord a la teva estètica o la teva imatge corporativa.

Dins de les infinites solucions que ofereix MD a les produccions de directe i Streaming, es troben els Sets Virtuals. Abans de dissenyar el teu propi entorn és important saber que: 

 

Set Virtual

Un Set Virtual és un escenari creat digitalment que permet incorporar persones i integrar-les a l'escala desitjada per interactuar-hi. 

 

Escenari Digital

Hi ha múltiples escenaris que pots escollir, des de platós de TV, fins a escenaris il·luminats amb diferents tarimes, plataformes, entorns, etcètera. Tot dependrà de com i que vols comunicar. 

 

Pantalles Contingut

Un Set Virtual us permet mostrar múltiples continguts, des de Power Points, a vídeos, animacions, càmeres en directe, etcètera. Per a ells es dissenyen pantalles col·locades estratègicament a l'escenari que permeten veure els continguts amb una estètica d'acord amb l'estètica global. 

 

Chroma Key

Els ponents s'emeten en rigorós directe gràcies al Chroma Key. Aquesta tècnica audiovisual permet gravar el ponent davant d'una pantalla verda, i substituir el color de fons pel Set Virtual, per la qual cosa el ponent queda integrat al Set Virtual. MD Serveis Audiovisuals ofereix diferents opcions, des de Chromas portàtils per muntar el set des de les pròpies instal·lacions del client, fins a platós professionals amb ciclorames verdes preparats per a aquest fi. Ambdues opcions són igual d'efectives, i la seva elecció dependrà de l'espai, la sonoritat d'aquest, la seva alçada, etcètera. 

 

Directe/Fals Directe

La tecnologia actual permet fer directes combinant múltiples continguts amb total fiabilitat. També es pot fer la gravació abans de la seva emissió i emetre-la simulant que estem en directe. Aquesta opció (fals directe) s'acostuma a realitzar per evitar possibles errors en el directe i corregir-los en postproducció abans de la seva emissió. 

 

Talent

El ponent també anomenat Talent, es pot ubicar a l'escala desitjada, i fins i tot darrere de taules tipus plató de TV. L'enregistrament es pot fer a distància, i fins i tot combinar diversos talents per compartir escenaris. El Talent encara que està parlant davant de la pantalla verda, pot conèixer en tot moment què passa al Set Virtual mitjançant monitors LED que li mostren el resultat final. Passa el mateix amb el so, ja que el Talent escolta tant l'àudio dels continguts, com el so de les possibles connexions en directe.

 

Connexions en directe

És molt freqüent fer connexions en directe que es visualitzen a les pantalles del Set Virtual. No hi ha límits geogràfics, ni físics, i els gestors de contingut estan preparats per oferir seguretat en combinar directes, i que puguin interactuar amb total fiabilitat. També es pot estar gravant al Talent extern a Chroma Key, i ubicar-lo a la mateixa escala al costat del talent principal (presentador).  Coneixent tots aquests paràmetres, pots començar a imaginar el disseny del teu propi Set Virtual, inventant el teu escenari, ubicant pantalles per als continguts i connexions en directe, imaginant la ubicació del Talent, i corporativitzar la seva estètica al teu gust. 

 

Dissenyar el teu propi Set Virtual

MD Serveis Audiovisuals us ofereix poder crear el vostre propi Set Virtual des de zero. Segurament el teu missatge o la teva estètica corporativa no va conforme als Sets Virtuals preestablerts, i encara que el mercat ofereix moltíssimes opcions, la inversió en el disseny d'un Set Virtual pot ser molt econòmica, oferint un resultat original i altament professional. A MD creem Sets Virtuals dissenyant els escenaris digitals, la seva colorimetria, el seu propòsit, i amb la possibilitat d'ubicar productes, logotips o claims, per transmetre els teus valors o els de la teva marca.

 

MD Serveis Audiovisuals programa aquests Sets Virtuals per ubicar els espais on s'emetran els continguts, configurant el seu nombre, mides i ubicació, perspectiva o rotació, i sempre sota la supervisió i acceptació estètica del client. La programació també es realitza per poder realitzar un directe amb diferents plans, des de plans generals que mostren tot el conjunt, a plans més curts del Talent, Zooms, plans americans, o plans conjunts del Talent amb les pantalles de connexions.

MD Serveis Audiovisuals realitza aquestes programacions d'acord amb el tipus de directe, la dinàmica, la velocitat estètica i el nombre de connexions. 

 

Fes clic aquí per veure el projecte de Set Virtual per EIT Urban Mobility

 

Si estàs pensant en realitzar un directe professional des d'un Set Virtual, MD t'assessora en el teu esdeveniment online, oferint-te disseny i programació. No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter