Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Pantalla LED per a DJ

18-03-2022

MD Serveis Audiovisuals disposa del lloguer de pantalles LED per a Disc Jockey, que substitueixen la cabina de DJ, per panells LED fàcilment configurables en mides. Aquests admeten la majoria de formats de vídeo pre gravats (Quick Time, AVI, Mpeg4…), a més de senyal en directe de càmera, realització múlti càmera, o vídeos de YouTube, Vimeo, etcètera.

Gràcies a la seva lleugeresa i flexibilitat, permet realitzar dissenys amb corba, tant còncava com convexa (±15º). La seva robustesa permet el seu ús a l'interior, com a l'exterior, superant les adversitats climatològiques.
Els artistes s'ubiquen sobre una tarima per sobresortir per sobre de la pantalla, i així aconseguir l'estètica ideal.

MD Serveis Audiovisuals ofereix una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interiors i exteriors. Destaquen per la seva qualitat d’imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereixen la seva tecnologia LED.

MD també disposa de càmeres robòtiques, programari de control per gestionar múltiples continguts, il·luminació espectacular, i equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació.

No dubtis a contactar-nos!


Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter