Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Esdeveniments Híbrids

27-02-2020

S'han acabat les limitacions físiques o geogràfiques per a una audiència cada vegada més en línia i interactiva. Mitjançant accés a internet, qualsevol persona del món pot participar tant en els torns de preguntes, interactuar amb els ponents i participar activament de l'esdeveniment. Els Esdeveniments Híbrids són més rendibles, faciliten el networking interactuant en les xarxes i són més sostenibles. La Gamificació utilitza tècniques de joc per transmetre coneixement i el Streaming per a Esdeveniments és una eina clau en la difusió, amb retransmissió en directe mitjançant sistemes de realització mòbils, amb múltiples càmeres, que ofereixen una alta resolució de so i imatge augmentant l'impacte i la difusió de l'esdeveniment.
Els esdeveniments presencials sempre tindran un plus quan es tracta de motivar empleats, presentacions de producte, etcètera, però emergeix una nova figura amb la capacitat de combinar tots dos: L'organitzador d'esdeveniments Virtuals.
Múltiples han estat els esdeveniments que MD Serveis Audiovisuals ha realitzat per emetre en Streaming i la tendència és cada vegada més gran. A més minimitzes l'impacte en el medi ambient, sense necessitat de desplaçaments d'avió i el gran volum de residus que genera un esdeveniment nacional o internacional, com restaurants, hotels, etcètera. Els Esdeveniments Híbrids són més sostenibles i no tenen les barreres temporals. El públic pot visualitzar-lo en directe, però també reproduir-posteriorment perquè pot pujar-se a la xarxa.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter