Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Congrés Govern Digital

El Congrés Govern Digital 2021 s'ha celebrat amb gran èxit. Per a l'esdeveniment bàsicament en línia, s'han utilitzat durant diversos dies tres platós simultàniament. MD Servicios Audiovisuals ha instal·lat a cada set, tant les pantalles de LED, com so, càmeres i equips d'il·luminació.

3 platós en directe simultàneament

Desenes de ponents han realitzat taules rodones presencialment als estudis i presentacions pròpies. Per a la gestió de tots els continguts, titulacions, inserció tant de vídeo com de Power points, imatges, etcètera, requeria una eina potent que oferís garanties tant al directe com al streaming.

“Solucions Audiovisuals que ofereixin garanties, tant al directe com al streaming”

MD ha instal·lat una vMix a cada plató per gestionar el directe. La vMix és un software que ofereix grans avantatges per a aquest tipus desdeveniments, a més de fiabilitat i professionalitat.

El Congrés també ha comptat amb diverses actuacions musicals i humorístiques, a més de la intervenció de membres del Govern de Catalunya.
MD disposa de tot l'equipament audiovisual per realitzar esdeveniments online.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats