Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Plató Virtual EIT Urban Mobility

MD Serveis Audiovisuals ha creat els platós virtuals per al vídeo blog d'EIT Urban Mobility. Escenaris generats digitalment que permeten incorporar el talent mitjançant Chroma Key (pantalla verda), a l'escala i posició desitjada.  

Escenaris Virtuals generats digitalment

Tant els continguts com les intervencions externes, s'han ubicat a les pantalles del plató virtual dissenyades per a aquest fi, i que permeten la interacció de ponents. El resultat és un entorn d'estètica moderna, amb capacitat d'inserir inputs il·limitats mitjançant vMix, amb titulació dinàmica i realització des del programari, sense necessitat de mescladors de vídeo complementaris. 

“Capacitat de insertar inputs il·limitats  ” 

MD Servicios Audiovisuals t'ofereix poder retransmetre el teu esdeveniment en línia, amb una emissió en directe que es pot visualitzar des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a internet, i fàcilment inseribles a xarxes socials o servidors dedicats. 

Contacta’ns per a més informació

Fes clic aquí per saber més sobre el disseny de Sets Virtuals

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • El fòrum ACCT ha combinat tecnologia LED, amb projectors Làser mitjançant CMS...

  • Showcooking retransmes en pantalla LED per Casa Tarradellas en el Saló Alimentaria...
  • MD dissenya una pantalla LED per evocar tecnologia al tercer Sports Technology Symposium organitzat pel F.C.B. Innovation Hub...