Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Nova Pantalla LED Traulux 3,9

13-09-2022

MD amplia el seu estoc de pantalles LED amb la nova Traulux de 3,9 píxel pitch. En tenir una brillantor de 5000 nits, el seu ús pot ser tant interior com exterior. Això permet la seva compatibilitat en pavellons esportius i esdeveniments que requereixin una alta lluminositat.

Gràcies a les seves freqüències de refresc de 3840 Hz, i la targeta receptora Novastar A5s+, la fan ideal per a l'ús de càmeres de televisió. La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls permet la formació de múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament.  Els mòduls d'alumini dissipen la calor de forma més eficient, cosa que permet estalvi d'energia i més durada dels components. A més es pot realitzar corba a 90 graus per a instal·lació a la cantonada. Disposa de certificació EMC.

Fes click aquí si vols saber més sobre el lloguer de pantalles LED

MD Serveis Audiovisuals ofereix una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interiors i exteriors. Destaquen per la seva qualitat d’imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereixen la seva tecnologia LED.
Contacta per a más informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter