Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Premis Nacionals Gastronomia

Els Premis Nacionals de Gastronomia són un important mitja de divulgació i compromís que l'Acadèmia Catalana de Gastronomia té amb la cuina catalana.

Premios Nacionales de Gastronomía

Isidre Gironès propietari del restaurant Ca l’Isidre ha estat el guanyador del premi. L'acte i posterior sopar s'ha celebrat a la Casa Llotja de Mar, situada al front marítim al centre històric de Barcelona, ​​que és un dels monuments més significatius i esplendorosos, que representa l'economia i la cultura de la ciutat. Va ser construït durant la segona meitat del segle XIV, el període més brillant del gòtic català. En un entorn d'aquestes característiques, els audiovisuals s'havien de mimetitzar amb la finalitat de minimitzar l'impacte visual a la sala.

“Els audiovisuals havien de minimitzar l'impacte visual"

MD Serveis Audiovisuals també va instal·lar dos projectors Làser de 8000 lúmens, que projectaven sobre la mateixa paret de la Llotja, evitant així l'ús de pantalles. MD també es va ocupar de la realització multi càmera i microfonia Senheiser Amb més de 30 anys al sector, MD ofereix el lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments culturals.
Contacta'ns per a més informació
Fes clic aquí si vols conèixer com minimitzar l'impacte visual en determinats entorns

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors...
  • Quatre grans pantalles LED ubicades estratègicament al Palau Blaugrana a la presentació del projecte “Masia 360º”...
  • MD Serveis Audiovisuals instal·la audiovisuals als tres platós durant el Congrés del Govern Digital