Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Presentació 42a edició #LaCursaECI

S'ha celebrat la presentació de la 42a Cursa d'El Corte Inglés, que després de l'aturada obligada per la pandèmia, tornarà amb un nou recorregut que serà més ràpid i per carrers més atractius. 

Presentació 42a edició #LaCursaECI

Els audiovisuals d‟una presentació han de mimetitzar-se amb el tipus d’acte. Aquesta vegada l'acte destacava per l'emissió de diverses càpsules de vídeo que s'havien de projectar. MD Servicios Audiovisuals de la má de la l'Agència, ha prioritzat aquest concepte, instal·lant una pantalla central LED 2,6 de 4mX2,5m per destacar els continguts. 

“Mimetizar els audiovisuals amb la tipología de l'esdeveniment” 

S'han emès continguts de la Fundació Aura, que treballen per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. L'anècdota de l'esdeveniment ha estat que la fundació ha demanat als participants córrer la prova amb un mitjó de cada color, per simbolitzar el dia mundial de la Síndrome de Down. 

MD Serveis Audiovisuals ofereix el lloguer d'una àmplia diversitat d'equips audiovisuals per crear qualsevol tipus de presentació, tant d'aquesta tipologia com de presentacions de producte.
Contacta'ns per a més informació!  Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • MD Serveis Audiovisuals sonoritza i il·lumina el concert solidari de Laura Andrés al vaixell d’Open Arms

  • Danone presenta un esdeveniment diàfan on els assistents van estar inmersos en un acte multi pantalla concebido audiovisualment...
  • Siri copresenta i interactua amb els ponents de la trobada HR Pulse de Schneider Electric...