Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Esdeveniments invisibles

12-09-2018

A MD Serveis Audiovisuals dissenyem els projectes minimitzant l'impacte visual en determinats entorns. La nostra producció tècnica d'esdeveniments a mida ens permet sempre aconseguir els millors resultats.

Un bon exemple és la imponent Basílica de Santa Maria del Mar. Un entorn mil·lenari gran exemple del Gòtic Català, que requereix d'un tracte audiovisual respectuós amb la seva arquitectura.

Un aspecte que valorem a l'adquirir nou material audiovisual. La tecnologia actual ofereix qualitat junt amb elegància i un gran disseny capaç de mimetitzar-se en l'entorn com és el cas de la nostra il·luminació RGBA LED Par Quad-4. Uns focus que disposen d'una potent bateria de llarga autonomia i es poden operar mitjançant de control remot, evitant tot tipus de cables. Su reduït tamany (145 x 138 x 191 mm), permet col·locar-los en aquest cas a peu de columnes, quedant ocults al públic i minimitzant l'impacte visual.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter