Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Premis Nacionals Gastronomia 23

Els jardins del Palau de Pedralbes han estat l'escenari de la gala de lliurament dels XXI Premis Nacionals de Gastronomia que concedeix l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

Premis Nacionals Gastronomia 2023

Les pantalles led gegants són indispensables en actes on el suport audiovisual és concebut per mantenir una comunicació visual constant amb l'audiència. MD Miguel Diaz Servicios Audiovisuals basa la seva activitat principal en el lloguer material audiovisual Barcelona, i disposa de lloguer pantalla led exterior, de la mida i la definició d'acord amb un esdeveniment a l'aire lliure d'aquestes característiques. La seva instal·lació mitjançant mòduls permet múltiples mides i formats.

suport audiovisual concebut per mantenir comunicació visual amb l'audiència 

MD també disposa de lloguer equips de so Barcelona, oferint una preproducció amb disseny per ubicar estratègicament els altaveus i tenir un control de cobertura de pressió sonora.   

Si estàs buscant una empresa de lloguer dequips de so per a esdeveniments, o pantalla led lloguer demana'ns pressupost sense compromís i estarem encantats dajudar-te.   

Contacta'ns per a més informació! 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats