Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Refik Anadol imagina L'Or de J'adore

Art i tecnologia es fonen gràcies a la col·laboració entre Dior Parfums i l'artista digital Refik Anadol. Les seves escultures digitals a partir de dades processades mitjançant Intel·ligència Artificial li han donat un gran reconeixement mundial, amb obra exposada al prestigiós museu MOMA.

Refik Anadol L’Or de J'adore

Per al llançament de L’Or de J’adore, Anadol ha intentat buscar motius florals extraient dades de la composició del perfum, utilitzant intel·ligència artificial en una sèrie d´ondulacions hipnòtiques que degoten or pur.

“Bellesa en la performance d'art audiovisual” 


MD Serveis Audiovisuals ha instal·lat pantalles de LED al Convent dels Àngels del MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), configurades de manera vertical a les dimensions proporcionals de l'obra. Anadol aconsegueix crear absoluta bellesa en el seu art, amb perfomances audiovisuals mundialment aplaudides.
MD disposa d'un ampli estoc de pantalles de LED de lloguer, de diferents formats i mides, tant pel seu ús a l'interior com a l'aire lliure.

No dubtis a contactar-nos per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats