Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Acte de Graduació Blanquerna - Esdeveniment Híbrid

La pandèmia a accelerat el format híbrid en els esdeveniments. Un dels actes que més ha canviat la seva dinàmica, són els actes de graduació. És un dia important en la vida dels alumnes, i les famílies es veuen obligades a no poder acudir presencialment. Gràcies a la tecnologia actual, MD Serveis Audiovisuals realitza esdeveniments híbrids, i ha acostat l'acte a centenars de llars mitjançant l´emisió en Streaming.


Esdeveniment Híbrid de Graduació

Els alumnes han pogut notar léscalf d'aquests, que encara que de forma virtual, han pogut interactuar i mostrar les seves emocions. I tot gràcies a una excel·lent gestió de continguts, que integrava realització en directe amb multi càmeres i steadicam, centenars de connexions en directe i power points, vídeos etcètera. Tres projectors de 20.000 K s'unien per a realitzar en Blending una imatge panoràmica espectacular. A l'exterior una gran pantalla de Leds recolzava l'esdeveniment, i va realitzar també la funció de photocall.

“Gestió de continguts i projecció en Blending"

MD també s'ha encarregat de sonoritzar les diferents actuacions musicals, a més de l'esdeveniment i tot el recorregut intern que realitzaven els alumnes per arribar a l'auditori.
Si estas pensant realitzar un esdeveniment híbrid, MD disposa de tot l'equipament audiovisual per l'esdeveniment presencial, i l'esdeveniment online. Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.

  • MD instal·la per a Volkswagen-Audi España una pantalla LED el disseny de la qual s'inspira en el repte digital a què s'enfronten els vehicles del futur...
  • Un any més, la presentació de #LaCursaECI compta amb els audiovisuals de MD