Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Acte de Graduació Blanquerna - Esdeveniment Híbrid

La pandèmia a accelerat el format híbrid en els esdeveniments. Un dels actes que més ha canviat la seva dinàmica, són els actes de graduació. És un dia important en la vida dels alumnes, i les famílies es veuen obligades a no poder acudir presencialment. Gràcies a la tecnologia actual, MD Serveis Audiovisuals realitza esdeveniments híbrids, i ha acostat l'acte a centenars de llars mitjançant l´emisió en Streaming. Els alumnes han pogut notar léscalf d'aquests, que encara que de forma virtual, han pogut interactuar i mostrar les seves emocions. I tot gràcies a una excel·lent gestió de continguts, que integrava realització en directe amb multi càmeres i steadicam, centenars de connexions en directe i power points, vídeos etcètera. Tres projectors de 20.000 K s'unien per a realitzar en Blending una imatge panoràmica espectacular.

A l'exterior una gran pantalla de Leds recolzava l'esdeveniment, i va realitzar també la funció de photocall. MD també s'ha encarregat de sonoritzar les diferents actuacions musicals, a més de l'esdeveniment i tot el recorregut intern que realitzaven els alumnes per arribar a l'auditori.

MD Serveis Audiovisuals:

Realització en directe 3 càmeres i steadycam

Gestió de continguts

3 projectors 20.000 K

Blending

Pantalla Leds Exterior

So Nexo

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • El Barça Innovation Hub ha impulsat amb gran èxit, la quarta edició del Sports Technology Symposium ha estat un nou èxit de convocatòria, amb més de 800 inscrits, i es consolida com el congrés de tecnologia esportiva més important de l'àmbit europeu.
  • Més de 600 professionals del mon de la tecnologia, l'esport i la indústria esportiva han assistit al tercer Sports Technology Symposium organitzat pel Barça Innovation Hub...
  • Més de 850 persones van acudir a la Reunió Anual d'Alumni celebrada per EAE Business School en el Museu Marítim de Barcelona.