Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

VANS Girls Skate Camp Barcelona

Després de Londres i París, es va celebrar a Barcelona la VANS Girls Skate Camp. El lloc escollit va ser Utopia 126 al Poble Nou, i va comptar amb les riders més reconegudes tant nacionals com internacionals. 

Amy Ram, Helena Long, Shani Bru, Lucy Adams

MD va instal·lar tot el so de l'esdeveniment amb sistema Array CURV 500® per cobrir les necessitats tant de discjòqueis, com de les presentadores, el so dels continguts, etcètera. El sistema Array disposa de tecnologia WaveAhead® per a una qualitat de so d'alta definició, i disposa d'un potent subwoofer Bass Reflex de 15". Gràcies al seu disseny intel·ligent, obté una dispersió àmplia del so, a més d'una integració harmònica a l'esdeveniment. 

“So d'alta definició i una dispersió àmplia de gran abast” 

A més de clínics de Skate, demostracions, exposicions i tallers, MD va instal·lar una pantalla de LED on es va poder veure un documental sobre un nou skatepark per a nens sense recursos, i vídeos sobre les riders de l'equip Vans, com ara Lizzie Armanto. 

MD Serveis Audiovisuals ofereix el lloguer d´una àmplia varietat d´equips de so professionals per crear qualsevol tipus d´esdeveniment. Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Showcooking retransmes en pantalla LED per Casa Tarradellas en el Saló Alimentaria...
  • Projectors Láser en Stack i realització multi cámera en la 21 Gala dels Premis Ràdio Associació
  • MD instal·la per a Volkswagen-Audi España una pantalla LED el disseny de la qual s'inspira en el repte digital a què s'enfronten els vehicles del futur...