Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Casa Batlló Nits Màgiques 2019

L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors. El visitant gaudeix a l'aire lliure d'actuacions musicals al terrat de la Casa Batlló, sota el cel de Barcelona a les Nits Màgiques 2019. La nostra pantalla LED per exteriors, mostrava diferents continguts i l'actuació de Sand Art de Didi Rodan. El Sand Art és una tècnica de dibuix amb sorra que utilitza una base retroil·luminada amb una càmera zenital. L'artista dibuixa amb les mans una història creada especialment per l'ocasió, i els espectadors o podien seguir en la pantalla. Una experiència única i un autèntic privilegi sota la llum de la lluna.


MD Serveis Audiovisuals:

Pantalla LED exterior 4X2,5 4,8mm
Vídeo control

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Els projectors segueixen evolucionant oferint una qualitat d’imatge espectacular. Aquest es el cas de la presentació de Nubia dins el Mobile World Congress 2019.

  • Segons el calendari tradicional s'entrarà any 4717 que, seguint l'esquema cíclic del zodíac xino, serà l'any del Porc.
  • Més de 2000 persones es varen donar cita en el Palau Blaugrana en la presentació del projecte "Masia 360ª".